diumenge, 16 de gener del 2011

El SÈNIOR "B" també guanya i es manté segon: Treballada victòria (1-3), aquest matí a Sant Feliu

El Penya Blaugrana INIESTA 24 ha posat difícil les coses als nostres, però al final s'ha imposat la lógica i tres nous punts cap a casa.
Els Penya Iniesta és un equip molt ben dotat físicament i no ens han deixat jugar en tota la 1a part. Els hi hem volgut plantar cara amb un joc físic, com els seu, i ens han guanyat tàcticament, encara que no en el marcador. En aquesta primera part, han tingut més oportunitats clares ells que nosaltres. S'ha arribat al descans amb un insòlit empat a zero. A la segona, el decorat ha canviat radicalment. En Carles ha sortit de tanca i ha donat més joc als companys. Hem començat a tocar la pilota com nosaltres sabem i com passa sempre, la societat Carles-Àlex és letal. De totes maneres, al minut dos de la segona part ha sigut el Penya Iniesta que s'ha avançat en el marcador, amb un gol desafortunat, em pròpia porta, del Guillem quan ha tallat un contraatac de l'equip local. A partir d'aquest moment, els nostres hi han posat més intensitat i així ha arribat el golàs d'en Carles, amb un fortíssim xut des de l'esquerra de l'atac, que ha entrat per l'escaire, tocant el travesser. Era l'empat a un. Al minut 10, l'àrbitre ha perdonat una targeta vermella directa al Ruben i al nº6 del Penya Barcelonista. Vermella pel local, per la falta que ha fet i vermella pel Ruben per tornar-s'hi. L'àrbitre ho ha arreglat amb una groga per cadascú. Els nostres han seguit jugant tocant bé la pilota i l'Àlex ha marcat l'1-2, en una passada magistral del Fran, en el llançament de falta. Ha sigut un gran gol d'estratègia. En ple festival molinenc, en Carles ha tancat el marcador (1-3), en una jugada de contraatac. Important victòria que ens manté a un punt per sota del líder, el Berga.
- Han jugat:
- Josep: molt segur. Ha resolt amb encert totes les oportunitats dels locals. No ha pogut fer res en l'autogol del Guillem.
- Fran: força física. Bàsic per contrarestar el gran físic dels locals.
- Carles: letal. Ha marcat dos gols i ha donat ales a l'equip, jugant des del darrera.
- Àlex: matador. Quan ha tingut la pilota als peus, ha fet tornar bojos als contraris. Ha fet un gol.
- Aniol: pràctic. En tot moment ha donat la passada precisa al company més desmarcat.
- Jordi Sanchez: lluitador. La seva lluita ha sigut vital per fer front a la força local.
- Ruben: hàbil. La seva habilitat ha provocat vàries faltes de l'equip local.
- Guillem: atent. En tot moment atent als moviments dels companys.
- Sergi: tàctic. Ha llegit perfectament el partit i en la segona part ha canviat la tàctica per passar a ser els clars dominadors i amos del partit.
- Golejadors: Carles (2) i Àlex (1).