dissabte, 29 de gener del 2011

Els dos SÈNIORS no afluixen i guanyen els seus partits a domicili, per 2-4. A més, el SÈNIOR "A" atrapa al líder.

> SÈNIOR "A": Orange Papiol - CFS Molins99 - 2-4
Mal partit el del Sénior "A" al Papiol, però al final els tres punts aconseguits valen per assolir la primera posició, compartida amb el Pla de Llobregat, que va empatar el seu partit contra el Rubí.
En un enfrontament molt travat i amb falta de ritme els nostres es van fer amb la victòria. A la primera part, pocs minuts després que l'Orange Papiol estavellés una pilota al pal el CFS Molins 99 es va posar per davant al marcador gràcies a un gol de l'Àlex després de robar una pilota al mig del camp. Al cap de poc, però, els locals van posar l'empat al marcador. Tot i això, en un contraatac molt ben portat pels nostres, en Borja va aconseguir el 1-2 i just quan es complia el temps reglamentari per arribar al descans també en Borja va anotar un nou gol després d'un llençament de banda on la defensa local va badar i els nostres van estar molt encertats.
A la segona meitat el joc seguia sense ser gens vistós i a falta de pocs minuts pel final l'Orange Papiol va fer el 2-3 que va posar la por al cos als aficionats del CFS Molins 99 que s'havien desplaçat fins a la població veïna per veure el partit. Però a falta de tant sols un minut per acabar en Manolo va fer el definitiu 2-4 a porta buida aprofitant un error dels locals mentre jugaven de cinc.
Amb aquest resultat els nostres arriben al final de la primera volta com a colíders i aspirant a tot davant una segona part de la temporada que es presenta apassionant.

> SÈNIOR "B": Montserrat-Monistrol - CFS Molins99 - 2-4
P-A-R-T-I-D-À-S amb totes les lletres el jugat ahir a Montserrat de Monistrol, entre dos dels equips punters de la lliga. El nostre sènior B es va imposar per 2-4 a la complicadíssima pista del Monistrol. Aconseguir la victòria era tan vital com difícil pels nostres joves, però com sempre, van jugar al 100% i van aconseguir els 3 punts.
Anem per parts. La primera part va ser per l'equip local que van disposar de les millors oportunitats al contraatac, el Molins 99 no estava gens cómode i va entrar una mica fred en el partit. El gol local va trigar en arribar, perquè hi havia molt respecte per part d'ambós equips que no volien cometre cap error. Entrada la primera part, doncs, després d'avisar dues o tres vegades l'equip de Monistrol va fer el primer i al cap de no gaire van aconseguir fer el segon. Els nostres nois van mantenir la calma i l'Àlex Agudo, el "pitxixi" de l'equip, després d'una gran paret amb l'Aniol Molins va aconseguir retallar distàncies. Així és com va acabar la primera part, 2-1 en el marcador i la sensació de que, tot i no haver jugat gaire bé, el partit era molt obert i que el podien guanyar.
La segona part va començar com la primera, domini local i ocasions pel local també. Però va ser gràcies al gol del Fran, que va creuar un fort xut després d'un servei de banda i ens va donar el gol de l'empat. Aquell moment va ser crucial tant per l'equip molinenc com pel de Monistrol. Els nostres jugadors es van començar a posar més a to i entre una bona defensa i que l'equip rival es va posar nerviós, el Ruben va robar un pilota al mig del camp i va encarar el porter que després d'un rebuig l'Àlex, atentíssim com sempre, va fer el 2-3. Quedaven força minuts encara i el Monistrol va tenir força ocasions, alguna pilota al pal, que per sort nostra no van entrar, fins i tot a molt poc del final van tenir un doblepenal que no van poder transformar. Quan quedaven 30 segons el Fran va enviar una pilota llarga que va controlar l'Àlex i va encarar el porter, però no el va poder superar i quan anava a buscar el rebuig, al porter rival se li va girar el cervell i va agafar de la samarreta i empentar l'Àlex. L'àrbitre va xiular penal i el mateix Àlex (qui si no?) va fer el definitiu 2-4.
Així doncs, el Molins és més líder i obre un important avantatge respecte el Monistrol que és tercer a 7 punts. El Berga va guanyar 4-1 al Collbató i per tant segueix a només 2 punts.

- Van jugar: Josep; Fran (1 gol); Jordi S.; Aniol; Guillem; Àlex (3 gols); Carles ; Ruben.
- Sergi: Segur. En tot moment va dir a l'equip, què volia i com ho volia. Els va dirigir perfectament, la victòria també va ser culpa seva.
- Josep: Fonamental. Va fer una segona part perfecte. En els moments més crítics va salvar a l'equip amb les seves aturades. Va aturar un doblepenal amb el 2-3 en el marcador.
- Fran: Salvador. El seu gol va canviar totalment el partit, va donar aire a l'equip i va tocar la moral del rival.
- Jordi S.: Pulmó. Va Fer una feina impagable, roba, xuta, recupera és un jugador fonamental per nosaltres, i la seva feina és imprescindible, sobretot per destruir el joc rival. En aquest partit així ho va fer.
- Aniol: Elegància. L'assistència del primer gol és marca de la casa, d'esquenes a porteria amb l'exterior del peu li passa a l'Àlex amb l'elegància que el caracteritza i marquem el primer gol.
- Guillem: Rauxa. Com sempre, i en aquest partit en especial va batallar i es va barallar amb tothom, la seva contribució a l'equip va ser crucial.
- Àlex: GOL GOL GOL. L'Àlex entre moltes altres coses és gol, ahir en va fer tres en el camp més difícil de la lliga. Va estar a l'alçada dels grans partits, va ser l'home del partit. A més de treure 2 segons pals a l'altre equip baixant al 100% a defensar.
- Carles: Capità. No va deixar que l'equip s'enfonsés, tot i que estava lesionat va donar moltíssima consistència al darrere. El millor és que va ser el nostre líder, como ho és sempre. L'equip el segueix i ell ens comanda excel·lentment.
- Ruben: Recuperat. Per diversos factors havia estat molt temps fora de l'equip i es va notar, sobretot en la nostre pressió. Va estar molt intens durant tot el partit i va robar la pilota que ens va donar el tercer gol.
"Crònica de Josep R. (tota menys la valoració del Josep, que l'ha escrita en JM)"