diumenge, 16 de gener del 2011

Cop de puny del SÈNIOR "A", que guanya a Rubí (4-6) i ja és segon, posició que dona dret a pujar a PREFERENT

El SÈNIOR "A" respon com un campió i s'endú els tres punts de Rubí, amb una exhibició de joc i ambició. Ja són dos partits seguits guanyant a la pista de dos seriosos candidats a l'ascens. La màquina del Sènior "A" vola cap a Preferent. En una segona part pletòrica, els d'en Victor Medina esmicolen el Rubí, segon classificat i rival directe cap a l'ascens, i se'n van directes cap a Preferent. Amb l'empat (3-3) del Pla de Llobregat, a casa contra el Balsareny, podrem ser líders si els guanyem a La Sínia el proper dissabte.

La primera part ha estat dominada pel Rubí, però els molinencs han sabut aprofitar amb encert les poques oportunitats que han tingut per foradar la porteria rival. En la primera oportunitat dels molinencs, al minut 7, en Paco ha marcat el 0-1. Al minut 12, en Manolo aprofita una falta llençada pel Sergi des del còrner dret i marca el 0-2. Un apoteòsic Victor Gonzàlez ha aturat el primer doble penal dels rubinencs en el minut 15 de partit. Els del Vallès Occidental estaven dominant el partit i al minut 17 han posat l'1-2 en el marcador. Un minut més tard, en Victor aturava una altra vegada un doble penal al Rubí. Al minut 19, una vermella directa al porter dels vallesans ha donat l'oportunitat al Sergi marcar de doble penal, però el porter rubinenc ho ha impedit. En un darrer minut de la primera part totalment boig, amb superioritat numèrica, en Jorge ha marcat un golàs des de la dreta de la porteria dels locals. Era l'1-3. Faltaven 20 segons per arribar al descans i tot semblava indicar que el marcador ja no es mouria. Res més lluny de la realitat, en 20 segons els locals han marcat dos gols. El 2-3 amb un fort cacau que ha entrat per l'escaire de la porteria del Victor i el 3-3 de llançament des dels 10 metres. Abans de llençar aquest doble penal, l'àrbitre ha expulsat injustament al Borja, per adelantar-se de la seva posició, abans que el contrari llancés des dels 10 metres..
A la segona part ha canviat radicalment la decoració i els molinencs s'han fet amos i senyors de la pista des del primer segon. Ja només començar la part hem disposat d'algunes oportunitats per trencar l'empat, però la sort no ens ha acompanyat. En aquesta segona part, el joc dels molinencs ha sigut gairebé perfecte. No ha estat fins el minut 9, que en Ruben ha fet el 3-4, després d'una genial assistència del Sergi. Davant teníem un gran equip que lluitava totes les pilotes i ens feia difícil el domini. En el minut 14, una falta assenyalada al Rafa, per trigar més de 4 segons en llençar la pilota, ha servit perquè els rubinencs empatéssin a 4. L'àrbitre ha expulsat al nº6 del Rubí, en el minut 17, per una falta que ha suposat el primer doble penal de la segona part, que ha transformat en gol el Paco (4-5). Faltaven 3 minuts per acabar el partit i el Rubí ha jugat de cinc, però el Molins ha sabut defensar amb molt d'encert. Fins i tot, en Paco ha tingut una altra oportunitat per sentenciar el partit, però ha errat el llançament des des 10 metres. A falta de 26 segons per acabar, en Ruben ha sentenciatel partit, fent el definitiu 4-6 a porteria buida.
En aquest desplaçament a Rubí, el CFS Molins99 ha deixat clar quin peu calça. A la segona part hem ofert la millor versió del que som capaços de fer i aquest joc ens ha de catapultar cap a l'ascens a Preferent. La propera setmana ens visita el líder, el Pla de Llobregat, i ho hem d'aprofitar per guanyar, ser líders i deixar molt clares les nostres intencions.
> Han jugat:
- Victor Gonzàlez: Segur. Ha jugat a la primera part i ha fet almenys 5 aturades de molt mèrit, a més d'aturar dos dobles penals.
- Rafa: Segur. Ha jugat a la segona part. En tot moment s'ha mostrat molt segur i només ha estat batut en una jugada de falta.- Sergi: ràpid, segur i eficaç, ha completat un excel.lent partit.
- Jorge: referència i seguretat. Des del darrera ha esperonat els seus companys. Ha fet una gran jugada per la dreta que no ha acabat en gol per miracle. També ha estavellat una pilota al pal.
- Paco: detallista i golejador, torna a ser aquella "esquerra" virtuosa. En els darrers partits s'està sortint.
- Borja: tot terreny i lluitador. Ho ha donat tot al damunt de la pista. Injustament expulsat.
- Ruben: golejador i màquina. Només li falten les ales per poder volar. És l'Alves del Molins.
- Manolo: controlador i golejador. Recuperat de la seva llarga lesió, torna a ser el Manolo de les millors ocasions.
- Sergio: oxigenador i complement. Bon partit del juvenil, oxigenant l'equip quan ha fet falta.
- Jesús: capità. Amb la baixa del Joan, ha exercit de capità i malgrat que no ha jugat, per lesió, sempre és un referent pels companys.
- Victor Sanmartín: animador. Malgrat que no ha jugat, ha participat en el partit animant contínuament als seus companys.
- Joan Sanmartín: delegat detallista. No s'ha perdut detall del partit i ha estat a l'aguait davant de qualsevol problema.

- Victor Medina: el "jefe". En tot moment ha sabut portar el timó de l'equip. Excel.lent en la tàctica.
- Afició: un 10 !!!. Avui a Rubí hi havia molts seguidors molinencs. Es nota que anem pel bon camí. La fita només la podem aconseguir amb la col.laboració de tothom. Jugadors, tècnics i afició hem d'anar tots a una. Cal seguir treballant com fins ara i segur que els èxits arribaran.
També un record molt especial als lesionats (Joan Baqués, Josep i Albert) perquè es recuperin el més aviat possible.
Us informem també, que durant la propera setmana tindrem dues noves incorporacions que de ben segur ens ajudaran a aconseguir molts èxits. Es tracta dels ben coneguts Àlex Sànchez i Ivan Rodríguez.
Us esperem a La Sínia, en el proper partit contra el líder Pla del Llobregat, dissabte 22 de gener. Si guanyem, serem nosaltres els líders.
VISCA el MOLINS99 !!!