diumenge, 23 de gener del 2011

En un partit de molta qualitat, el SÈNIOR "A" empata (5-5) amb el líder i es manté segon. El SÈNIOR "B" guanya (13-4) i ja és líder.


La "grada Jove" ha animat com mai al SÈNIOR "A" per poder aconseguir el liderat del grup. Aquests nois es mereixen un monument. Moltes felicitats !

> SÈNIOR "A": CFS Molins99 - AJ Pla de Llobregat - 5-5

Una Sínia plena a vessar ha presenciat aquesta tarda l'empat a cinc del Sènior "A" contra el Pla de Llobregat. El públic ha omplert com mai el pavelló per veure un partit de futbol Sala de gran qualitat, entre dos equips que aspiren a tot. Podem dir que els nostres s'hi han deixat la pell. Després del que s'ha vist aquesta tarda, és molt probable que aquests dos equips siguin els "escollits" a final de temporada per pujar a Preferent. La primera part ha començat molt forta i els nostres ja havíen fet dos pals (Borja i Josep) abans del minut 13. L'Àlex, en el dia del seu debut, ha marcat l'1-0 en el minut 14. Una triangulació entre en Manolo, Ruben i Borja, ha fet que aquest darrer marqués el 2-0. En Victor Gonzàlez ha fet vàries intervencions de molt mèrit, impedint el gol del contrari. Poc abans d'acabar aquesta primera part, els de l'Hospitalet han escurçat distàncies en el marcador fent el 2-1. A la segona, al minut 2, els forasters han tornat a marcar fent l'empat a 2. En Jorge ha estavellat una altra pilota al pal, en el minut 3. Les oportunitats hi eren però la pilota no volia entrar. Finalment, al minut 8, en Ruben ha fet el 3-2, després d'una excel.lent assistència de l'Àlex. L'alegria ha durat poc perquè pocs segons més tard, era el Pla que feia el 3-3. En uns minuts de bogeria, en Paco marcava el 4-3, en el minut 9 i el Pla es posava pel davant en el marcador al fer dos gols més de contraatac, en només un minut (4-5). En un final de partit trepidant, amb els molinencs jugant de cinc, en Paco ha marcat el definitiu 5-5. Amb aquest resultat, seguim estant amunt i de ben segur que seguirem donant guerra i venent molt cara la nostra pell.

- Han jugat: Victor Gonzàlez, Jorge, Ruben (1 gol), Borja (1 gol), Paco (2 gols), Àlex (1 gol), Ivan, Josep, Manolo, Rafa i Victor Sanmartín.

"Crònica de Jaume Molins".

> SÈNIOR "B": CFS Molins99 - FS Sant Climent 2001 - 13-4

El Sènior "B" goleja al Sant Climent i es col.loca líder del seu grup, a l'aprofitar la derrota per 6-3 del Berga, a Sant Salvador de Guardiola. Una vegada més es fa difícil escriure una crònica d'aquest Sènior "B", davant la superioritat que demostra contra segons quins equips. Avui, el Sant Climent ha estat la víctima d'aquest equip que només té gana de gol i de victòria. La primera part ha acabat amb un clar 7-2 i al final del partit, un humiliant 13-4. El proper dissabte juguen contra el Monistrol, 3r classificat.

- Han jugat: Josep, Jordi Busom, Jordi Sanchez (1 gol), Aniol (1 gol), Carles (4 gols), Ruben, Àlex (5 gols) i Fran (2 gols).

"Crònica de Jaume Molins".