L'ALEVÍ "B", al final del seu partit d'avui contra l'Esparreguera.

> SÈNIOR "A": FS Rubí - CFS Molins99 - 4-6

> SÈNIOR "B": Penya B. Iniesta - CFS Molins99 - 1-3

> JUVENIL Masc.: CFS Molins99 - Pla de Llobregat - 4-3

Important victòria del Juvenil davant d'un rival directe. Partit molt intens i emocionant fins el final. El Pla del Llobregat dominava en l'aspecte físic (i brut) però els nostres en el joc més tècnic de tocar la pilota i jugar a futbol sala. La primera part l'hem començat dominant, però ha sigut el Pla qui s'ha avançat en el marcador en el mint 5. Uns minuts més tard ha empatat l'Adrià Espanyol amb un xut creuat des de l'esquerra. Poc abans d'acabar la primera part, el Pla s'ha tornat a avançar en el marcador, fent l'1-2. La segona part ha començat amb domini dels forasters, que amb un joc una mica rudimentari i bastant brut, s'acostàven en perill a la porteria del Gonza. A partir del minut 10, els molinencs han començat a dominar tocant i tocant la pilota i fruit d'aquest domini ha arribat el gol d'en David, amb un fort xut des de l'esquerra, que ha entrat per l'escaire. Era l'empat a 2. Seguint amb la mateixa dinàmica de tocar la pilota i en ple domini dels nostres, ens hem avançat en el marcador (3-2), amb un gol de tiralínies d'en Marc Montaño. L'equip del Pla ha començat a pressionar per tota la pista i fruit del seu esforç ha arribat l'empat a 3. Els nostres no s'han adormit i han sabut sortir de la pressió del rival i en Cristian ha marcat el definitiu 4-3, que ens dona tres punts molt valuosos, que ens fan pujar com a mínim un lloc en la taula classificatòria i passar per davant del Pla de Llobregat. Destaquem la participació de 4 cadets: Jordi Riera, Alejandro, Marc Montaño i Marc Antoni.
- Han jugat: Jordi Riera (p), Jordi Dòlera, Cristian (1 gol), Adrià (1 gol), David (1 gol), Marc Montaño (1 gol), Alejandro, Marc Antoni, Enric i Gonza (p).

> JUVENIL Fem.: FS Castellbisbal - CFS Molins99 - 0-13

> CADET "A": Descansa

> CADET "B": CFS Molins99 - AE Salesians - 4-1

> INFANTIL "A": FS Bar mi Casa - CFS Molins99 - Suspès per retirada de l'equip local.

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - Sant Joan Club - 0-5

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - FS Vall de Tenes - 20-2

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - FS Esparreguera - 15-2
L'Aleví "B" ens ha fet gaudir de la seva primera golejada,15 a 2,contra el l'Esparreguera, que ha sigut un digne rival, amb molta esportivitat.
Els nostres han gaudit força del partit. Han estat molt ben posicionats a la pista, jugant en equip, fent passades en diagonal i amb força control de pilota.
Un fet a destacar, ha sigut, que hem pogut marcar quasi tots els jugadors.
- Els gols els han marcat: David (4), Jaume (3), Albert (2), Sergi (2), Nil (1), Javi (1), Ferran (1). El Víctor, Pau i Alex Marin (porter) també han fet un molt bon partit.

> ALEVÍ "C": FS Corbera - CFS Molins99 - 8-2

> ALEVÍ "D": CFS Molins 99 - AJ Centro Amigos - 5-3

> BENJAMÍ: CFS Molins99 - AE Vallirana - 2-9