dissabte, 22 de gener del 2011

Victòries dels Alevins "A" i "D", empats del Juvenil Masculí i Cadet "A" i derrotes de l'Aleví "C" , Infantil "A" i Cadet "B"

El Cadet "A" abans de començar el partit.

El Juvenil aquest matí a Sant Gervasi, escoltant les explicacions de l'Oriol.

El Juvenil en el moment de sortir a la pista.

> JUVENIL Masc.: CE Jesús-Maria - CFS Molins99 - 2-2
Molt bon partit del JUVENIL aquest matí a Sant Gervasi. Contra un gran equip, els nostres han fet un joc perfecte durant la primera part. S'ha defensat molt ordenadament i s'hi han posat moltes ganes i intensitat. El joc era molt ordenat i precís i fruit d'això, en el minut 8, ha arribat el 0-1, obra d'en Cristian, en una magnífica jugada per l'esquerra, que ha acabat amb un xut creuat. Tres minuts més tard ha arribat el 0-2, en una jugada molt semblant a la del primer gol, però aquesta vegada ha estat l'Adrià Espanyol el que ha marcat el gol.
A la segona, el Jesús i Maria ha sortit més decidit a fer alguna cosa de profit i han posat en dificultat als nostres. Al minut 7 han marcat l'1-2. Faltant 10 minuts per acabar el partit, els locals s'han posat a jugar de cinc, però els molinencs defensaven molt bé i han pogut marcar l'1-3, quan en Sergio ha xutat des de la nostra àrea i sense el porter rival, la pilota s'ha estavellat en el pal dret de la porteria. D'aquest possible 1-3 s'ha arribat a l'empat a 2, quan només faltaven 40 segons per acabar el partit, quan els locals seguien jugant de cinc. Ha estat una mala sort, però el resultat ha esta just, ja que hi ha hagut una part per a cada equip.
- Han jugat: Gonza, Sergio, David, Cristian (1 gol), Arnau Molins, Adrià Espanyol (1 gol), Jordi i Enric.
"Crònica de Jaume Molins"

> CADET "A": CFS Molins99 - Bar Mi Casa - 3-3
Després de quatre setmanes sense jugar partit de competició, el Cadet "A" ha tornat a fer-ho aquesta tarda a La Sínia. S'ha notat una mica la falta de ritme i al minut 2, el Bar mi Casa ja guanyava 0-1, amb un gol de cotraatac. Al minut 12, en Jordi ha aturat un penal i ha salvat un perillós 0-2 que podia haver pujat al marcador. Els nostres dominaven el partit., però no arribava el gol. Aquest ha arribat al minut 16, quan en una gran jugada per la dreta, en Marc Antoni s'ha endut la pilota amb força i ganes, ha centrat a l'Ot que ha marcat l'empat a un. En un altre contraatac, els de Sant Vicenç s'han tornat a posar pel davant en el marcador fent l'1-2. En el darrer minut d'aquesta primera part, en Marc Montaño ha marcat el 2-2 i en Marc Antoni el 3-2, que donava la volta al marcador.
La segona part ha estat dominada pels molinencs, però els vicentins s'acostaven amb perill a la porteria d'en Jordi en jugades de contraatac. Nosaltres hem disposat de vàries ocasions de gol, però la pilota no volia entrar. Quan tot semblava que el partit acabaria amb la victòria molinenca per 3-2, ha arribat la jugada desgraciada, en el darrer segon de partit, i el Bar mi Casa ha marcat el definitiu empat a 3. Aquest gol ha arribat precedit d'una jugada protestada pels molinencs, perquè els vicentins han molestat una treta de banda nostra i l'àrbitre hauria d'haver aturat el joc i assenyalar targeta groga al jugador foraster. No ha estat així i l'empat ha pujat en el marcador.
- Han jugat: Jordi, Marc Montaño (1 gol), Marc Antoni (1 gol), Isaac, Alejandro, Ot (1 gol), Raul i Arnau Cabedo.
"Crònica de Jaume Molins".

> CADET "B": FS Sant Just - CFS Molins99 - 7-1

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - Vincit Polaris - 2-9
Aquest dissabte a la Sínia, un molt bon equip, el Provençalenc, ha passat per sobre del nostre Infantil A. I no es que els nostres no hagin lluitat o no hagin fet tot el possible per plantar cara, però es que al Provençalenc li ha sortit tot bé.
El Molins 99 ha sortit una mica lent i en el primer quart de partit ja anàvem 0-3. El Provençalenc ha marcat en els minuts 3, 6 i 8 de la primera part. Els nostres han reaccionat i al minut 16 d’aquesta mateixa primera part han tingut un parell de bones jugades i en una d’elles la pilota ha anat al pal. En el minut 22 el Provençalenc ha establert el 0-4.
En la represa, només sortir, els adversaris han marcat el 0-5. Semblava que tot seguia igual però aleshores ha començat una reacció que ha durat uns 10 minuts, en la que hem estat més encertats en la pressió i també en atac, la qual cosa ha fet que la Laura marqués l'1-5 en el minut 4 i en el 6, l’Arnau Muñoz marqués el 2-6. Entre aquests dos gols, el Provençalenc ha marcat també. La reacció del Molins 99 ha estat bona i els nostres han demostrat coratge davant de un marcador tant desfavorable, però el bon joc del rival s’ha imposat i el Provençalenc ha marcat en tres ocasions més, en els minuts 10, 12 i 17, en el que s’ha establert el que al final ha estat el definitiu 2 a 9.

Han jugat: Òscar Carrasco, Arnau Muñoz, Quim Valldaura, Bernat Hernández i Jordi Lucas, (5 inicial), Marcel Figueras, Laura Oliva, Òscar Quesada i Alejandro del Carmen
Han fet els Gols: Arnau Muñoz(1) Laura Oliva (1)
"Crònica de Xavier Oliva"

> INFANTIL "B": Sport Sala Sta. Perpètua - CFS Molins99 -

> ALEVÍ "A": AE Martorell - CFS Molins99 - 0-6

> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - AEJ Riera - 7-8

> ALEVÍ "D": FS Sant Just - CFS Molins99 - 2-3
Partit jugat aquest matí a la pista de "gel" del Sant Just. Apart de que rellisqués molt, feia molt de fred. Després de jugar fa 2 mesos contra el Sant Just a casa (1-1), ja sabíem com era aquest equip i quines dificultats tindríem. Defensen molt a darrera i tenen un porter que ho para gairebé tot. El partit no ha estat fàcil, doncs hem tingut el resultat en contra gran part del temps. El primer quart ha sigut propi del d'uns nens que semblaven haver-se acabat de llevar del llit. Tot i tenir algunes ocasions, es veia que el joc no era molt fluïd i que els nostres jugaven de manera molt estàtica, però es preveia ja que l'argument del partit seria el mateix que el de l'anada. Hem marxat amb un 0-0 al final del primer quart. Al segon quart s'ha començat a veure una mica més d'intensitat, tot i que encara no hi havia moltes idees que posar en joc. Com en tots els quarts, hem tingut ocasions de gol que acabaven bé a còrner o a les mans del porter. Ha sigut així com en un fort xut de l'Arnau Gil, la pilota entrava a porteria, després d'haver tocat en el porter. Però al final d'aquest quart, el Sant Just empatava en una desafortunada acció de la defensa molinenca, que no ha sabut treure la pilota de l'àrea, i el rival ha aprofitat per ficar a porteria una pilota que li quedava morta als peus.S'estaven fent les coses bé, però el Sant Just és un equip dur i fort darrera. Al començament del tercer quart, una altra acció desafortunada feia que l'Eric no pogués rebutjar amb el cap una pilota que venia botant (pilota de futbol camp que botava el doble que les de futbol sala) i que, el Marcos, tot intentant rebutjar-la amb els peus, li dóna de refiló, quedant aquesta als peus d'un jugador del Sant Just, que posava al marcador un injust 2-1 després d'un fort xut. A partir d'aquest moment, el nostre equip ha enfonsat al Sant Just a la seva àrea i hem gaudit de més ocasions, entre d'elles dos pals. Però el resultat seguia essent el mateix: 2-1.Amb el mateix guió del final del 3er quart, el CFS Molins ha apretat al Sant Just durant el darrer quart, fins que l'Eric, controlant amb el pit una sacada-xut del porter del Sant Just, colpeja fortament la pilota des de gairebé mig camp, que entra botant justament a la línia i fregant el pal esquerre del porter. Semblava tot acabat amb el 2-2 i semblava que la història es repetiria, però a 1 minut del final, l'Eric tornava a marcar aprofitant el rebot d'un xut d'un company, on el porter rival no ha pogut fer res. Es posava així el definitiu i just 2-3.
- 1er quart: 0-0
- 2n quart: 1-1 (1-1)
- 3er quart: 2-1 (1-0)
- 4rt quart: 2-3 (0-2)
A destacar el debut de l'Àlex Martínez, jugador de l'equip benjamí, amb l'aleví D. S'ha acomodat molt bé al joc de l'equip i fins i tot ha tingut una ocasió claríssima de gol al segon quart, de nou evitada pel porter del Sant Just. Moltes felicitats a ell i a tot l'equip!
La setmana vinent, l'aleví D juga l'últim partit de la primera fase. És un partit en què el CEIP Jacint Verdaguer (1era posició) i el CFS Molins 99 D (2ona posició) es juguen el liderat definitiu d'aquesta 1a fase.