dissabte, 8 de gener del 2011

Els dos SÈNIORS comencen l'any de manera contundent i guanyen els seus partits fora de casa. L'INFANTIL "A" perd per la mínima i el FEMENÍ goleja.

Els dos equips Sènior han començat de manera immillorable l'any 2011 guanyant lluny de La Sínia i col.locant-se cada vegada més aprop del liderat. El Sènior "A" ha guanyat 4-5 a Balsareny i el Sènior "B" s'ha passejat (2-8) pel Pla del Penedès.
L'Infantil "A" no ha tingut tanta sort i, malgrat fer un gran partit, ha perdut a La Sínia per 3-4, davant del Prosperitat, segon classificat de la categoria.
El Juvenil Femení ha jugat un amistós a La Sínia, contra el Santpedor i ha guanyat clarament per 8-0.

> SÈNIOR "A": G.F. Balsareny - CFS Molins99 - 4-5
Emocionant i importantíssima victòria l'aconseguida pel primer equip en la seva visita a la pista del Bages. S'enfrontaven dos dels equips que aspiren a pujar de categoria aquesta temporada i des de l'escalfament ja es va veure que ambdós conjunts volien emportar-se la victòria. La tensió del partit es palpava a l'ambient.
La primera meitat va estar marcada per la pressió constant dels dos equips. Les alternatives en el joc van ser contínues, però no va haver-hi un clar dominador en el joc. El Balsareny però, va saber aprofitar els poquíssims errors comesos pels nostres i es va plantar al descans amb un marcador de 2-0.
Tot i això, el CFS Molins 99, lluny de donar el partit per perdut, a la segona part va sortir a la pista encara amb més ganes d'emportar-se els tres punts i quan quedaven quinze minuts en Jorge va fer el 2-1 que obria la remuntada. El Balsareny va respondre de seguida i va anotar el 3-1, però els nostres, amb una moral de ferro, van ser capaços de capgirar el partit. En Rubén anotar el 3-2 a la sortida d'una falta i en Pepo va fer el 3-3 jugant de cinc. Arribats a aquest punt, lluny de donar per bo l'empat, el CFS Molins 99 va buscar la victòria i amb dos gols més es va plantar amb un 3-5 a falta de dos minuts i mig. El Balsareny va buscar l'empat amb determinació, però la bona defensa dels nostres només els va permetre fer un gol més.
Al final, victòria molt treballada en una pista complicadíssima que permet superar a la classificació a un dels rivals directes. Ara, a pensar en el proper rival, el Rubí, que també ocupa posicions capdavanteres.

> SÈNIOR "B": P.B. Pla del Penedès - CFS Molins99 - 2-8
Avui el nostre Sènior "B" ha visitat la comarca de l'Alt del Penedès, concretament el bonic poble del Pla del Penedès. Al final del partit, alguns dels joves del poble que han presenciat el partit ens han dit que, de llarg som el millor equip que ha passat pel seu poble. Penso que això ho diu tot i sobre qualsevol altre comentari. Malgrat fer una bona primera part, els planencs no han pogut fer res davant del vendaval molinenc. En la primera part, malgrat el domini absolut dels nostres, només hem pogut marcar dos gols (Jordi Sanchez i Àlex). A la segona, els platencs només han aguantat 8 minuts. El 0-3 l'ha marcat en Guillem al minut 8. Un minut més tard, l'Àlex feia el 0-4. El mateix Àlex marcava el 0-5 al minut 15. El 0-6 l'ha fet en Carles al minut 17. A partir d'aquest moment han arribat un parell de minuts d'inspiració local que els hi ha fet marcar dos gols seguits, posant el 2-6 al marcador. L'orgull molinenc s'ha sentit ofès i a les acaballes del partit en Fran ha fet el 2-7. Finalment en Guillem, després d'una excel.lent assistència d'en Fran, tancava el marcador (2-8) fent de vaselina el millor gol de la tarda.
L'empat del Berga a Sant Pere de Riudebitlles fa que els nostres es posin a només un punt del liderat.
- Han jugat: Josep, Jordi Busom, Fran (1 gol), Guillem (2 gols), Aniol, Àlex (3 gols), Carles (1 gol) i Jordi Sanchez (1 gol).

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - FS Prosperitat - 3-4
Fins al minut 12 de la primera part, el partit ha estat un constant intercanvi d’atacs i defenses molt igualat. Només hi ha hagut 2 aturades d’en Marcel a xut de lluny del Prosperitat. Fins aquí tot bé, però en el minut 14 de la primera part el capità del Prosperitat ha marcat desprès d’endur-se suposadament la pilota amb la mà.
El Molins 99 ha reaccionat i en una llarga jugada atac amb diversos xuts a porteria, ha marcat l'1-1 per mitja de l’Òscar Bonilla, que ha recollit una pilota morta dins de l’àrea rival. Era el minut 18 de la primera part.
Només 2 minuts desprès, en una sacada llarga per sortir de la pressió que havia muntat el Prosperitat, l’Òscar ha fet un control amb un ciri que ha superat la sortida del porter rival i ha marcat un gol molt bonic, establint el 2-1.
Semblava que la primera part acabaria així, però el capità del Prosperitat ha robat una pilota lliscant pel terra que els ha permès marcar l'empat a 2. Amb el 2-2 hem arribat al descans.
En la represa el Molins 99 ha sortit amb moltes ganes de guanyar el partit, però el rival, en una contra molt ràpida, ha marcat el 2-3 només començar, en el minut 2. En el minut 12, en un altre contra, el Prosperitat ha marcat de nou en una jugada en que els rebots han estat una mica desafortunats pel nostre infantil.
A partir d’aquí i fins al final del partit, el Molins ha estat atacant molt sobre la porteria contraria, però no ha estat fins al minut 24 de la segona part que la Laura ha marcat el 3-4 que al final ha estat definitiu.
Han jugat: Marcel Figueras, Arnau Muñoz, Miquel Navarro, Bernat Hernández i Ferran Pellicer, (5 inicial), Quim Valldaura, Jordi Lucas, Laura Oliva, Òscar Quesada, Òscar Bonilla i Òscar Carrasco
Han fet els Gols: Òscar Bonilla.(2) i Laura Oliva (1)

> JUVENIL Fem: CFS Molins99 - FS Santpedor - 8-0