dimarts, 5 d’abril del 2011

Ho han tingut aprop, però una vegada més la COPA s'esmunyeix de les mans del CADET, que perd a La Sínia per 2-3, davant l'Olesa.

Els jugadors en el moment de sortir a la pista.
Rebent les darreres instruccions del Ruben.


Amb una grada plena a vessar i amb un ambient fantàstic, els nostres cadets no han pogut passar a la següent ronda de la COPA CATALUNYA, al perdre per 2-3 davant del FS Olesa, equip d'una categoria superior a la nostra. Hi hem estat molt aprop, però al final ens hem hagut de conformar en fer un bon partit. Els primers minuts han sigut de respecte mutu i cap dels dos equips volia dominar el partit. En els 10 primers minuts hem disposat d'un parell d'ocasions, amb dos xuts creuats del Marc Montaño i de l'Arnau. Jugant de cinc, el porter de l'Olesa ha marcat el 0-1 de fort xut des d'uns 15 metres. En Javi no ha pogut fer res davant la força i col.locació del xut. En Marc Montaño ho ha tornat a intentar, però el seu xut ha sortit desviat. Al minut 17, hi ha hagut una oportunitat molt bona dels molinencs, quan l'Ot i l'Arnau Molins no han encertat a fer entrar la pilota dins de la porteria, en una jugada confusa dins de l'àrea de l'Olesa. Tres minuts més tard, ha estat l'Ot, des del segon pal i a passada de l'Isaac, qui ha marcat l'empat a un. La grada vibrava i així s'ha arribat a la mitja part. Amb tot per decidir ha començat la segona part. En el primer minut d'aquesta segona part, el jugador nº6 de l'Olesa s'ha escapolit del seu marcador i ha fet un gran xut des de l'esquerra, que ha tocat el pal i ha entrat dins de la porteria defensada pel Jordi. Era l'1-2. Encara quedava molt partit i els molinencs seguien prement l'accelerador. En una jugada desafortunada, en el minut 7, l'Isaac s'ha marcat un gol en la seva pròpia porteria, posant l'1-3 en el marcador. Els nostres han seguit assetjant la porteria rival, però el porter de l'Olesa ho aturava tot. Tant en Marc Montaño, com el Raul i l'Arnau Molins han pogut marcar, però la pilota no ha volgut entrar. De totes maneres, els molinencs seguien atacant i així, l'Arnau Molins ha pispat una pilota al mig de la pista, ha encarat la porteria rival i finalment ha cedit la pilota a l'Ot, que, sol davant del porter, ha marcat el 2-3 que posava emoció al partit, ja que encara faltaven 9 minuts per l'acabament. Els nostres ho han intentat tot, però el gol no ha arribat. Fins i tot, en els darrers 6 minuts hem jugat de cinc, creant alguna oportunitat, però no ha pogut ser. Felicitar a tot l'equip pel seu esforç i també a l'Olesa, per la seva gran victòria.



- Han jugat: Javi, Jordi, Marc Antoni, Marc Montaño, Ot (2 gols), Manel, Adrià, Arnau Cabedo, Raul, Isaac, Alejandro i Arnau Molins.



"Crònica de Jaume Molins"

1 comentari:

Jesús ha dit...

Hola!
Tot i no haver passat de ronda, us felicito pel partit. Se que heu posat moltes ganes i ens ha faltat una mica de sort. Per la propera temporada, ja veureu com amb ganes i molt treball, no ens farà falta sort!!!!