dissabte, 5 de gener del 2013

COPA Catalunya: en un gran partit, el CADET "A" es desfà clarament (5-2) del CE Alheña

Primer partit del 2013 del Cadet "A" corresponent a la fase prèvia de la Copa Catalunya, disputat a casa i davant un rival que, en partit de lliga s’havia endut la victòria de la seva visita a la Sínia.
Els nois del Ruben s’estrenaven al 2013 amb molts reptes: començar l’any amb una victòria, seguir creixent com equip, seguir la dinàmica del final del 2012, passar ronda a la copa, i guanyar a un rival a la lliga i amb el qual havien perdut.
En el partit jugat aquest matí, el Cadet A ha superat tots aquests reptes, i a més amb nota alta: sensació de superioritat absoluta davant un rival molt físic, i el qual no se li ha donat la mínima opció d’entrar en el partit.
Des del primer moment, els nostres han estat molt intensos, amb una pressió a la seva sortida de pilota, defensant com un autèntic equip i també amb moltes ganes de jugar. Tots aquests ingredients, si s’hi uneix la qualitat que té l’equip, el resultat ha estat el més lògic.
Abans del minut 10 ja es guanyava 2 a 0, gràcies als gols de l’Alex i l’Oriol, i el nostre porter encara no havia tocat pilota.
El rival ho ha intentat, però avui era impossible. L’equip ha seguit amb un ritme molt alt, ofegant a l’equip rival, i a la mitja part s’arribava amb un 3-0 (gol de Berni), resultat molt curt pel que s’havia vist a la pista.
A la segona part, més del mateix. L’Alheña intentat-ho, i el nostre equip provocant perill cada vegada que arribava a la seva porteria. Aixi han arribat dos gols més del Jordi (un amb una jugada personal molt maca).
Ja amb el 5 a 0, l’equip d’Hospitalet ha maquillat el resultat amb dos gols als darrers minuts per deixar el resultat definitiu.
En resum, un dels millors partits de la temporada del Cadet A, un equip que està creixent en tots els sentits i que cada vegada s’agrada més jugant.
Com a desitjos per reis, demanar que aquesta dinàmica segueixi i també una ràpida recuperació del Ferran i l’Arnau J.
Han jugat: Oscar, Arnau, Quim, Berni (1), Alex (1), (equip inicial), Oriol (1), Jordi (2), Miqui i Marcel.