dissabte, 26 de gener del 2013

Els CAMPIONS (Benjamí "A") tanquen una primera fase per emmarcar guanyant 8-1 al Cornellà.

BENJAMÍ "A":
CFS MOLINS 99 - FS CORNELLÀ: 8-1
En Jesús repassant les jugades.
Avui acabava la primera fase el Benjamí "A" jugant a casa contra el Cornellà Futbol Sala. El partit ha acabat amb una nova victòria que ha significat que el nostre equip hagi acabat invicte en aquesta primera fase. El partit ha començat amb una primera part on hem tingut moltes ocasions, però entre els pals i el porter del Cornellà han fet que el resultat acabés 0-0. A la segona part, l'equip ha tingut més encert i s'ha arribat al descans amb 3-0 favorable. La tercera part ha estat molt semblant a la primera sense que cap dels dos equips hagi aconseguit cap gol. En la darrera part, i després de les indicacions de l'entrenador, l'equip ha sortit amb més bona predisposició i ha aconseguit acabar el partit anb el resultat prou clar de 8 a 1.

A mitja part, tots atents a les explicacions del Jesús.
Ara, després de quedar primers de grup i de dues setmanes de descans, començarà la segona fase en la qual podrem tornar a gaudir del nostre Benjamí A. En aquesta segona fase s'haurà de competir amb equips de nivell semblant i els partits seran més igualats i això ferà que hagin d'esforçar-se i entrenar amb més ganes.