La manca de punteria i el porter del Maristes derroten 6-2 al JUVENIL "A"

JUVENIL "A":
MARISTES SANTS-LES CORTS - CFS MOLINS 99: 6-2
Aquest pati d'escola no és de Primera Divisió.
La samarreta groga no porta sort al nostre Juvenil "A", que ha sortit escaldat del barri de Les Corts. Apunt hem estat de no jugar el partit, per l'aigua que hi havia damunt la pista. És incomprensible que en ple segle XXI i en un barri de la gran Barcelona, encara s'hagin de jugar partits de Primera Divisió en pistes pròpies de finals del segle XIX. Els molinencs han començat molt entonants el partit i en els primers 10 minuts han gaudit de vàries clares ocasions de gol, però entre la mala punteria dels nostres i l'encert del porter local han impedit un resultat a favor nostre. En canvi, el Maristes han sabut aprofitar molt bé les poques ocasions que han tingut i hem arribat al descans amb un injust 3-0 en contra. A la represa i jugant de cinc, els nois del Jordi Solis tampoc han tingut sort en atac. El Maristes s'ha limitat a jugar al contraatac i en aquesta segona part han fet 3 gols més (6-0). Només al final del partit, els molinencs han pogut maquillar una mica el marcador, deixant-lo en 6-2.
Concentrats.
Han jugat: Jordi, Javi, Marc M., Arnau (1 gol), Ale, Agus, Manel, Raul (1 gol), Isaac i Magí.
Feia molt de temps que el nostre Juvenil no jugava en un pati d'escola.