dissabte, 26 de gener del 2013

INTRACTABLES ! El SÈNIOR "A" atropella (15-1) el Capellades

SÈNIOR "A":
CFS MOLINS 99 - SA MASATS CAPELLADES: 15-1
El resultat ho diu tot i reflecteix clarament la diferència que hi ha entre el líder del grup i el darrer classificat. Poca història ha tingut el partit. A destacar que el primer gol molinenc, que ha marcat l'Àlex, no ha arribat fins el minut 14 de la primera part. Fins aleshores, el molt jove equip del Capellades ho ha posat molt difícil als líders i fins i tot s'han pogut avançar en el marcador en un parell d'ocasions. De totes maneres, els molinencs creaven moltes jugades de gol i només era qüestió de temps que els jugadors del Jorge Rubio obrissin la ferma llauna visitant. En Sergi ha fet el 2-0 en el minut 15 i amb aquest ajustat marcador s'ha arribat a la mitja part. La segona part ha estat completament diferent i els molinencs han sortit decidits a resoldre el més aviat possible el partit. Així, en el minut 5 ja guanyàvem per 8-0, amb gols del Borja (2), Ruben (2) i Àlex (2). A partir d'aquest moment ja no hi ha hagut més història i els gols han anat arribant (Ivan, Isaac, Borja, Sergi, Ivan, Sergi i Paco) fins a tancar el marcador amb un 15-1.
Destaquem els hat-trick de l'Àlex, Borja i Sergi.
Han jugat: Víctor S., Àlex (3 gols), Ruben (2 gols), Josep, Isaac (1 gol), Borja (3 gols), Ivan (2 gols), Paco (1 gol) i Sergi (3 gols).
L'Alfonso, Jesús i Fran, lesionats, no han jugat. Esperem que es recuperin ben aviat.
Els joves seguidors també es van unir a la pinya final.