dimarts, 29 de gener del 2013

El JUVENIL "A" guanya 6-2 a l'Esparreguera i passa una nova ronda de la Copa Catalunya

COPA CATALUNYA: JUVENIL "A"
CFS MOLINS 99 - CFS ESPARREGUERA: 6-2
Aquesta temporada la Copa ha començat molt bé pel Juvenil "A", que ja porta dues rondes superades. Ara ens espera l'equip barceloní de l'Estel Vallseca, tercer classificat de la Divisió d'Honor. Serà un rival molt dur i de ben segur que hi posarem tot el que cal per fer una molt bona eliminatòria. Serà molt complicat, però ho donarem tot per intentar passar ronda.
El partit d'avui a La Sínia no ha començat massa bé, ja que malgrat el nostre domini i les moltes ocasions per marcar, ha sigut l'Esparreguera qui ha marcat el primer gol, en el minut 16. Els visitants ens esperaven a mitja pista i només confiaven en algun error nostre per acostar-se a la nostra porteria. En Manel ha donat la volta al marcador, fent dos gols en els minuts 18 i 22. Ja en el darrer sospir de la primera part, l'Esparreguera ha fet l'empat a 2, gràcies a un llançament d'un doble penal. Per uns moments se'ns ha aparegut la malastrugança de la Copa. La segona part no podia començar millor pels nostres quan, jugant de cinc, l'Agus ha fet el 3-2. A partir d'aquest moment, els nois del Jordi Solís s'ha mostrat més segurs i més tranquils i només era qüestió de temps que marquéssim el gol de la tranquilitat, que ha arribat en el minut 10, obra del Marc Montaño. El mateix Marc ha fet el 5-2 i ja en el darrer minut de partit, l'Arnau ha tancat el marcador, deixant-lo en un clar 6-2, que ha reflectit el que s'ha vist damunt la pista de La Sínia.
Han jugat: Javi, Jordi, Marc M. (2 gols), Ale, Agus (1 gol), Manel (2 gols), Arnau (1 gol), Isaac, Raul i Marc A.