Victòria balsàmica (4-5) del JUVENIL "A" aquesta tarda a Monistrol.

Escalfant abans del partit
JUVENIL "A":
FUTSAL MONISTROL - CFS MOLINS 99: 4-5
Patiment fins el final, però ha valgut la pena perquè els tres punts se n'han anat cap a Molins de Rei. Els molinencs han començat el partit amb un joc associatiu, esperant al rival a mitja pista i tocant la pilota com no havien fet en els darrers partits. Fruit del domini molinenc ha arribat el primer gol, que ha marcat en Manel. L'alegria ha durat molt poc, perquè en una jugada desgraciada ens hem marcat nosaltres mateixos l'empat a un. No ha trigat massa l'Arnau a fer l'1-2. Els nostres dominaven el joc però no arribaven els gols, Fins a dues vegades hem estavellat la pilota en el pal de la porteria local. L'empat a 2 l'han marcat els de Monistrol en el minut 14, però l'Agus ha aconseguit el 3-2 en el minut 19. A a partir d'aquest moment, els locals han començat a dominar el partit i en diverses jugades han estat molt apunt de marcar, però Sant Jordi Riera ho ha impedit, amb meritòries aturades. Amb aquest resultat ajustat s'ha arribat a mitja part. A la represa, els locals han seguit dominant i amb dos gols més, han donat la volta al marcador, posant el 4-3 en el marcador. A manca de 8 minuts, els nois del Jordi Solís han jugat de cinc i en Raul ha aconseguit l'empat a 4, quan faltaven  minuts per acabar el partit. Aleshores, els nostres han posat setge a la porteria local, fins que en el darrer minut de partit, l'Arnau ha aconseguit el gol de la victòria, després d'una excel.lent jugada del Raul per l'esquerra. Important victòria que ens manté allunyats dels darrers llocs i deixa tocat al Monistrol en llocs de descens. Destaquem les importants baixes del Javi i del golejador Marc Montaño.
Han jugat: Jordi, Agus (1 gol), Manel (1 gol), Ale, Arnau (2 gols), Isaac, Raul (1 gol), Marc Antoni i Magí.