diumenge, 13 de gener del 2013

El SÈNIOR "A" demostra a Gelida, guanyant 0-7, perquè és el líder indiscutible del seu grup.

En Carles de Gelida retransmetent el partit
SÈNIOR "A":
GELIDA INDUSTRIAL - CFS MOLINS 99: 0-7
Tarda històrica la viscuda avui a Gelida. En primer lloc, ens hem retrobat amb l'amic Carles Ollé (per nosaltres, Carles de Gelida) i per primera vegada a la història del club, el partit s'ha retransmès en directe per ràdio, concretament per Ràdio Gelida i s'ha pogut escoltar online a tot el món. En Jaume Molins ha comentat el partit juntament amb en Carles, que habitualment s'encarrega de retransmetre els partits del Gelida. Tota una experiència pel president del club.
El partit ha començat com comencen habitualment els partits del Molins 99, amb una forta i asfixiant pressió que va ofegant al contrari. A la primera part, els molinencs s'han trobat amb un Gelida molt ordenat que hi ha posat moltes ganes i que fins el primer gol visitant, en el minut 11, ha controlat molt bé als molinencs, no deixant-los crear massa perill. Una vegada en Fran ha obert la llauna, la cosa ja ha sigut més fàcil pels nois del Jorge Rubio. Així han arribat els gols del Sergi (minut 12) i de l'Isaac (minut 16). Abans d'acabar la primera part, el Gelida ha tingut tres d'ocasions molt bones per marcar, però no han tingut l'encert suficient per fer-ho. Mentre el Molins aprofitava les ocasions, els locals no ho han fet i per això s'ha arribat al descans amb un clar 0-3. La segona part ha estat molt diferent a la primera, ja que des del primer minut s'han anat creant jugades de perill en ambdues àrees, però com ha passat en la primera, només els molinencs han sabut aprofitar-ho. A més, els locals s'han carregat molt aviat amb cinc faltes, fet que encara ha facilitat més les coses als nostres jugadors. L'Àlex, en el minut 7, ha sentenciat el partit fent el 0-4. Dos minuts més tard, en Fran ha fet el 0-5. En els minuts finals, el Gelida ha jugat de cinc, però no els hi ha sortit bé, perquè s'han trobat amb un molt segur Alfonso, que ho ha aturat tot. També el porter local ha fet una gran segona part, aturant dos dobles penals. Ja en el darrer minut, l'Àlex ha arrodonit una gran tarda, fent dos gols més i deixant el marcador en un clar 0-7. Hat trick de l'Àlex, que després d'un trau a la cella, ha sortit a la pista amb un espectacular embenatge al front. Destaquem també la gran afluència de públic molinenc i en especial un grup de nois de l'equip Benjamí. Moltes gràcies a tots pel vostre gran suport.
Una setmana més els deixebles del Jorge Rubio segueixen ferms al capdamunt de la classificació del seu grup.
Han jugat: Víctor S., Paco, Borja, Fran (2 gols), Ruben, Isaac (1 gol), Ivan, Àlex (3 gols), Sergi (1 gol) i Alfonso.
La jove afició molinenca, amb els jugadors al fons.