dimarts, 29 de gener del 2013

El CADET "A" passa ronda a la Copa, després d'una emocionant tanda de penals a Monistrol

Aquest any, el CADET "A" camina ferm en la COPA

COPA CATALUNYA: CADET "A"
FUTSAL MONISTROL - CFS MOLINS 99: 2-2 (4-5 als penals)
Aquest dimarts, el Cadet "A" s’ha classficat per la següent ronda de la Copa de Catalunya, a l’eliminar el Monistrol, en partit jugat a la pista visitant, gràcies a l’encert a la tanda de penalts.
Partit fluix el jugat pel Molins 99, davant un rival en teoria inferior, però molt ben situat a la pista i que li ha posat molt difícil.
Primera part per oblidar del nostre Cadet "A". Sense intensitat, sense idees, sense profunditat, i tots molt espessos, els nois del Ruben s’han vist superats per l’equip local, que sense fer res de l’altre món, ha aprofitat dues ocasions que ha tingut i se n’ha anat al descans amb un merescut resultat (2 a 0)
A la segona part, l’equip ha reaccionat, i tot i que tampoc s’ha vist el Molins 99 dels darrers partits, s’ha guanyat amb pressió, s’ha mossegat més al rival, i han arribat dos gols (Alex i Oriol) que feien més justícia al marcador.
Els darrers cinc minuts han estat d’emoció, però sense gaire ocasions dels dos equips, i així s’ha arribat a la tanda de penals.
En els tres primers, cap equip no n’ha fallat cap. S’ha arribat llavors a qui primer el fallava, i en el cinquè penal, el Monistrol no l’ha encertat, i l’Alex ens ha donat el pas a la següent ronda.
En resum, partit per donar-se compte que si no es juga concentrat, qualsevol partit es pot complicar. En l’aspecte positiu, dir que en la següent ronda, ja a casa, ens visitarà un rival de superior categoria (el Jesús i Maria "A", primer classificat del Grup 1 de Primera Divisió), un premi per la temporada que el Cadet "A" està fent.
Han jugat: Marcel, Miqui, Oriol (1), Alex (1), Quim (equip inicial), Arnau M., Arnau J., Bernat i Jordi
Tanda de penals: 1-0 Monistrol; 1-1 Bernat; 2-1 Monistrol; 2-2 Oriol; 3-2 Monistrol; 3-3 Arnau M; 4-3 Monistrol; 4-4 Miquel; Falla Monistrol; 4-5 Alex.