Una altra victòria clara de l'INFANTIL "A (2-8), avui a Sarrià.

Molta fred aquest matí a Sarrià.
INFANTIL "A":
DMS SARRIÀ - CFS MOLINS 99: 2-8
Primer partit del Infantil-A ,desprès de festes.
Els nois de l’Àlex han aconseguit una important victòria davant el Sarria, que els manté en els  llocs capdavanters.
El partit s'ha posat de cara des del començament, ja que en el  minut dos hem aconseguit el primer gol, en un terreny de joc exterior, de ciment i amb una temperatura de 6ºC. Tot plegat feia difícil practicar el tipus de joc que els nostres ens tenen acostumats .Tot  plegat i malgrat dominar el partit, s'ha arribat al descans amb un ajustat (1-3).
A la segona part les coses han canviat , la temperatura era mes agradable i els nostres jugadors s'anaven adaptant a la pista , millorant el joc, fent gaudir al públic amb boniques jugades de gol . El partit ha acabat amb un just resultat de (2-8).
Els gol els han marcat: Gerard Pijuan (3) , Albert Pagès (2) ,David Moreno (1) , Joan Fradera (1) , Jaume Gallart (1).
Força Molins 99 i a seguir gaudint del futbol sala.