Un molt superior INFANTIL "A" es desfà fàcilment (0-8) del Jesús i Maria

Els nois de l'Àlex estan fent una gran primera volta.
INFANTIL "A":
CE JESUS-MARIA "B" - CFS MOLINS 99: 0-8
Ampli marcador el del partit del nostre INFANTIL "A" a la pista del Jesús i Maria, com a conseqüència de la gran superioritat molinenca. Malgrat aquesta superioritat en tots els sentits i com ens ha passat darrerament, el nostre joc alterna estones molt bones amb d'altres més espesses. El partit ha començat amb un Molins que no tenia el control del joc, que no tenia el control i que jugava sense ordre. Teníem moltes ocasions, però el porter del Jesús i Maria aturava amb molta seguretat i donava possibilitats de contraatacs, que els visitants portaven amb molt de perill. Els molinencs s'han tret la son de les orelles i han començat a controlar el partit, jugant a dos tocs i intentant desequilibrar al contrari, fent una pressió asfixiant i no deixant possibilitat de contra als locals. Amb això han arribat els tres primers gols del partit, obra del Víctor i de l'Albert en dues ocasions. Amb aquest 0-3 s'ha arribat al descans. La segona part ha estat més del mateix. L'Oriol ha aturat unes quantes pilotes que portaven bastant de perill i que haguessin permès als locals entrar en el partit. Els jugadors de l'Àlex no han desaprofitat les seves ocasions i han marcat 5 gols més (David, Pau, Gerard, Joan F. i Albert). Destaquem el hat-trick de l'Albert i que una vegada més, avui també hem mantingut la nostra porteria a zero.
Han jugat: Oriol, Pau (1 gol), Víctor, Joan F. (1 gol), Guillem, Joan P., Albert (3 gols), Jaume, Gerard (2 gols) i David (1 gol).