diumenge, 25 d’abril del 2010

Bon joc del Sènior, però derrota per 2-4 davant del líder.

> SÈNIOR: CFS Molins99 - Mil.lenium Sport Viladecans - 2-4
El joc ha millorat respecte als darrers partits, però la victòria se'ns segueix negant. Contra el líder del grup hem jugat un partit molt seriós, però la sort no ens ha acompanyat. Avui l'àrbitre i la falta d'encert davant porteria ens han condemnat a una nova derrota. A la primera part hem tingut nou ocasions clares per marcar. Però no ha estat fins al minut 19 que en Manolo ha marcat el primer gol (1-0). Però com que l'alegria dura molt poc a casa dels pobres, el Viladecans ha aprofitat una badada nostre per marcar l'empat a un, faltant 30 segons per acabar la primera part.
La segona part ha començat molt intensa per part nostre i en un minut hem tingut dues ocasions molt clares, d'en Ruben i en Manolo, per poder marcar un parell de gols. Al minut 3, el Mil.lènium ens ha marcat l'1-2, després d'un fort xut des de fora de l'àrea. L'àrbitre només veia les nostres faltes i això ens ha fet arribar a la cinquena abans del minut 10. Al minut 14, l'àrbitre assenyala una falta molt rigurosa al Paco i el Viladecans marca l'1-3, des dels 10 metres. Jugant de cinc, en Ruben ha escurçat distàncies al marcador, fent el 2-3 a falta de 4 minuts per acabar el partit. Jugant de cinc hem tingut vàries ocasions clares per marcar, però no hem estat prou encertats. Faltant dos minuts per acabar el partit, una nova falta en contra ha suposat un nou llançament des dels 10 metres i el jugador nº8 del Viladecans ha marcat el definitiu 2-4. El Mil.lènium també ha arribat a les cinc faltes quan faltàven 4 minuts, però en un parell d'ocasions l'àrbitre no s'ha atrevit a assenyalar-lis falta. Són els avantatges de ser el líder ...
Han jugat: Victor G.(p), Sergi, Manolo (1 gol), Ruben (1 gol), Borja, Jorge, Jesús, Paco, Josep i Jaime.