diumenge, 18 d’abril del 2010

El JUVENIL tanca una temporada espectacular guanyant 3-4 a la difícil pista de l'AEJ Riera.

> JUVENIL: AEJ Riera de Cornellà - CFS Molins99 - 3-4
Amb el Subcampionat assegurat, el Juvenil ha tancat una espectacular temporada amb una meritòria victòria (3-4) a la pista de l'AEJ Riera. Hem quedat empatats a 52 punts amb el campió (Castellbisbal) i només el gol-average particular desfavorable ha fet que no fóssim nosaltres els campions. De totes maneres, amb aquest equip es pot arribar allà on ells s'ho proposin. Ara hem d'esperar que com a segons de grup també poguem pujar de categoria. El partit d'avui ha sigut molt disputat i emocionant. Als 30 segons, ja perdíem per 1-0, amb un gol del nº7 i figura del Riera. Aquest gol matiner ha despertat als nostres que han tancat a l'AEJ a la seva àrea sense deixar-los pràcticament respirar. Durant els primers 10 minuts hem tingut fins a sis ocasions clares per empatar, però una vegada més, ha sigut el Riera que s'ha tornat a posar pel davant en el marcador. Al minut 13, l'Aniol ha robat una pilota al mig de la pista i l'ha passat en profunditat a l'Alex, que ha marcat l'1-2, davant la desesperació del porter contrari. Un minut més tard, es feia justícia amb un nou gol de l'Àlex d'un fort xut des de fora de l'àrea. Amb aquest 2-2 ha acabat la primera part. A la segona, una altra vegada un gol matiner (minut 3) del Riera posava el 3-2 al marcador. Nosaltres hem seguit dominant la situació, però al minut 11, l'àrbitre assenyalava un penal molt dubtós del Sergio, que l'ha protestat molt i ha sigut expulsat. Per sort, en Robert ha aturat la pena màxima i això ha esperonat encara més als nostres a fer els possibles per guanyar el partit. Al minut 14, en Fran s'inventa un xut des de lluny que sorpren al porter local i marca l'empat a 3. Encara quedava molt de partit i els nostres han seguit posant-hi ganes i esforç per aconseguir la victòria. Al minut 19, el mateix Fran torna a fer un gran xut des de fora de l'àrea, aconseguint el definitiu 3-4. El Riera no es resignava a perdre el partit i per això s'han viscut uns darrers cinc minuts espectaculars, on els nostres han pogut sentenciar, almenys en un parell d'ocasions clares. En definitiva, un gran partit del nostre juvenil per tancar una gran temporada. Cal remarcar els 140 gols que s'han fet en 22 partits. Moltes felicitats nois !.
Han jugat: Robert (p), David, Aniol, Àlex (2 gols), Ruben, Ferran, Sergio, Xavi, Marc i Fran (2 gols).