dijous, 15 d’abril del 2010

DIVINS !!! L'Aleví "A" meravella a la Copa Catalunya, guanyant per 3-1.

> COPA CATALUNYA, 1/16 de Final:
- ALEVÍ "A": CFS Molins99 - Palau Solità i Plegamans 2007 - 3-1
Aquest vespre a La Sínia, recital de joc de l'equip Aleví "A", que ha guanyat 3-1 al Palau Solità i Plegamans 2007, equip de Divisió d'Honor. Es tractava dels 1/16 de final de la Copa Catalunya d'enguany. La graderia estava tota plena de públic que no ha deixat d'animar durant tot el partit. La primera part ha acabat amb empat a zero, però les millors oportunitats per marcar han sigut pels nostres, que en tres ocasions molt clares, la pilota no ha volgut entrar a la porteria. Cal dir que en cap moment s'ha notat la diferència de categoria entre els dos equips. La segona part ha començat amb un gol de rebot del Palau, al primer minut. Els més pessimistes pensàven que els nostres s'enfonsarien amb aquest gol matiner, però tot el contrari, després de malbaratar un parell d'ocasions, al minut 5, en Miquel ha marcat l'empat a un, amb un fort xut col.locat des de fora l'àrea. Els nostres han seguit dominant al contrari i passant-se la pilota com els àngels. El 2-1 ha arribat al minut 12, amb una excel.lent triangulació entre en Miquel, en Quim i en Bernat, que ha acabat marcant. Amb aquest gol s'ha vist el gran treball d'equip que han anat fent des dels inicis de la temporada. Enmig d'un gran festival del Molins, al minut 19, ha arribat el definitiu 3-1, obra d'en Quim. A partir d'aquest moment, els nostres s'han dedicat a tocar la pilota com ells saben i encara haurien pogut marcar algun gol més. En definitva, hem gaudit d'un gran partit de futbol sala, entre dos grans equips. Desitgem molta sort al nostre equip Aleví "A" en el seu proper partit de Copa. Moltes Felicitats !!!

> PARTITS AJORNATS DE LLIGA:
- CADET: CFS Molins99 - Futsal Cervelló - 3-4
Segona derrota consecutiva a casa del nostre Cadet. Avui, contra un equip molt defensiu no hem sabut jugar el que sabem. El Cervellò s'ha avançat molt aviat al marcador, amb un gol de contraatac del nº10. Abans que poguéssim reaccionar, el mateix jugador, en una jugada calcada a la del primer gol, ens ha marcat el segon (0-2). Durant un període de 7 minuts hem reaccionat i hem començat a tocar la pilota amb paciència, però no ens ha sigut possible obrir la molt tancada defensa rival. Quan millor jugàvem, ha arribat el 0-3, en una altra jugada de contraatac. Aquest tercer gol l'ha marcat l'Albert Pitarque, que aquest any juga amb el Cervelló. Un parell de minuts més tard, l'Enric marcava l'esperançador 1-3, amb el qual acabava la primera part. A la segona, hem començat bastant concentrats i fruit del nostre domini, al minut 5 ha arribat el 2-3, obra també de l'Enric. Encara quedava molt de partit i temps per capgirar el marcador, però al minut 12, una altra vegada en una jugada de contraatac, l'Albert Pitarque ens marcava el 2-4, que posava molt difícil la remuntada. De totes maneres, encara hem tingut vàries ocasions per com a mínim empatar. No ha estat fins al darrer minut que hem marcat el definitiu 3-4, obra de l'Adrià Espanyol, de xut directe de falta. No ha pogut ser, en 5 dies ens hem deixat perdre dos partits seguits a casa, cosa que ens allunya dels llocs capdavanters de la classificació. El proper partit el juguem el dissabte 17, a les 18:00, a Santa Margarida de Montbui, contra un dels millors equips de la lliga.
Han jugat; Kevin (p), Cris, Adrià Espanyo (1 gol), Arnau, Enric (2 gols), Marc, Isaac, Adrià Casado i Jordi (p).
L'equip està arribant al final de la temporada mancat de forces degut a diferents lesions i això s'ha notat en aquests dos darrers partits. Ara l'equip està bastant desmoralitzat, però cal seguir endavant, amb el cap ben alt i qué millor que una victòria contra el Montbui per aixecar la moral. Endavant Cadet !!!

- INFANTIL "A": FS Esport BRUC - CFS Molins99 - 2-4
Important victòria del nostre Infantil "A".
El gols els han marcat: Adrià Soto (2), Guillem (1) i Marc Antoni (1).