dissabte, 17 d’abril del 2010

El CADET treu l'orgull i guanya per 1-3 a la pista del Montbui, segon classificat.

> CADET: FS Montbui - CFS Molins99 - 1-3
Aquesta tarda, el Cadet ha sortit ovacionat pel públic de Santa Margarida de Montbui. Després de veure molts partits de futbol sala, és la primera vegada que veig que, al final del partit , el públic de l'equip contrari es dirigeix cap a nosaltres per felicitar-nos i aplaudir-nos pel gran partit que hem fet. Recordo que el partit d'avui era el corresponent a la jornada nº20, que es va ajornar al seu moment, D'entrada, no semblava que el partit d'avui a Santa Margarida de Montbui servís a l'equip Cadet per treure alguna cosa positiva. Per començar, hem anat a jugar amb només cinc jugadors de pista (Adrià Espanyol, Cristian, Enric, Marc i Arnau) i un porter (Jordi). A més, veníem de perdre els darrers dos partits a casa i per tant la moral no estava en els seu millor moment i per acabar-ho d'adobar, jugàvem contra el virtual segon classificat. Només jugava a favor nostre el fet que al partit de la primera volta a casa, ja els havíem guanyat per 6-4. Un altre estimulant pel nostre equip era poder "venjar" la dolorosa derrota de l'equip sènior no fa gaires setmanes a la mateixa pista. Doncs bé, avui ens ha sortit probablement el millor partit de la temporada. D'entrada, el Montbui ens ha plantejat un partit molt defensiu, com el passat dijous ens va fer el Cervelló. Suposo que els equips ens juguen d'aquesta manera perquè ens tenen molt de respecte. Si no és així, no ho entenc. El que passa és que avui nosaltres no ens hem posat nerviosos i hem tingut la suficient paciència per buscar els forats que ens podia deixar la tancada defensa contrària. El domini nostre era abassegador i el Montbui es defensava com podia. De totes maneres, ha sigut el nº9 del Montbui qui ha obert el marcador, en una jugada de còrner, al minut 20 de la primera part. Amb aquest resultat ha acabat la primera part. A la mitja part, al vestuari, en Victor (entrenador) els hi ha dit als jugadors que a la segona part havien de seguir igual i que les ocasions clares ja arribarien. La segona part ha començat amb el Montbui tancat al darrere i amb el mateix domini aclaparador dels nostres. Fruit d'aquest domini absolut, ha arribat una magnífica triangulació entre en Marc, en Cris i l'Enric, que ha acabat amb el gol d'aquest darrer. Era l'empat a un. El Montbui seguia tancat al darrera i no ha estat fins al minut 18 d'aquesta segona part que ha arribat l'1-2. Aquest gol l'ha marcat l'Adrià Espanyol en una gran jugada de contraatac. A partir d'aquest moment, l'equip local ha jugat de cinc, però nosaltres hem sabut defensar-ho molt bé i a més en Jordi ha fet vàries aturades de molt mèrit. Jugant de cinc el Montbui, l'Arnau ha robat una pilota a la nostra pista i ha fet una passada llarga cap a l'Enric, que sol davant del porter, ha marcat el definitiu 1-3. Era el minut 24 de la segona part i ja no hi havia temps per les sorpreses. Com he dit més amunt, aquesta tarda a Santa Margarida de Montbui hem vist al millor Cadet de la temporada. Han lluitat com en el partit de casa contra el Cornellà i a més, pràcticament han dominat el joc durant els 50 minuts.També podem dir que sóm la "bèstia negra" del Montbui, ja que els hem guanyat els dos partits d'aquesta temporada.
Una dada que confirma el nostre domini és el fet de que hem llençat 12 còrners i el Montbui només dos.
Han jugat: Jordi (p), Adrià Espanyol (1 gol), Cristian, Arnau, Enric (2 gols) i Marc. A més, també ens ha acompanyat en Manel, que probablement ja podrà tornar a entrenar a partir de la propera setmana.

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - Futsal Cervelló - 3-2
Merescuda victòria dels nostres, amb gols de l'Adrià Vàzquez (1), Adrià Soto (1) i Joel Caballero (1).