diumenge, 25 d’abril del 2010

L'ALEVÍ "A" eliminat a 1/8 de la Copa Catalunya.

> ALEVÍ "A": Club Natació Sabadell - CFS Molins99 - 7-3
Al final no ha pogut ser, no hem pogut aconseguir el somni de passar a 1/4 de final. En un partit estrany, que ha començat igualat, no hem sabut ficar-nos-hi fins al minut 40. Perdíem constantment la pilota, degut als nervis que ens provocava la pressió a mitges de l'equip rival. Ens hem dedicat a llençar pilotes amunt, sense elaborar gaire joc. Els primers minuts han estat molt igualats. Poc després que ens marquessin l'1-0, en una jugada individual, hem fet l'1-1 en una jugada personal d'en Miquel Navarro, a passada del nostre porter Òscar Carrasco. En Miquel s'ha regatejat el porter i ha xutat escurat, aconseguint el gol. A partit d'aquí i fins al minut 12 de la segona part, hem anat encaixant gols fins arribar al 7-1. Avui no era el nostre dia: no controlàvem bé les pilotes, entràvem de cop, ens guanyaven l'esquena, no sabíem sortir de pressió i no teníem contundència. En resum, una sèrie d'errors que, davant d'un equip que és líder de segona divisió, havent guanyat tots els partits jugats, es paguen molt car. I ho sabem fer, que quedi clar ! Però, tot i així, als darrers 15 minuts hem despertat i hem tret l'orgull i hem dominat més el partit. Fruit d'aquest domini ha arribat el 7-2, obra d'en Miquel Navarro, després d'una sèrie de rebots. El 7-3 l'ha fet en Quim, que ha regatejat a dos contraris i, des de 12 metres, ha xutat de puntera i la pilota ha entrat per tot l'escaire. Llàstima que hàgim despertat tan tard i que el partit ha sigut fora de casa, però estem molt satisfets del paper fet a la Copa Catalunya. Moltes felicitats a tots !!!