dijous, 22 d’abril del 2010

Pobre empat del SÈNIOR aquesta nit a La Palma

> SÈNIOR: PB La Palma - CFS Molins99 - 5-5
Intriga i suspens dignes del millor Hitchcock, en el partit d'avui de l'equip sènior a La Palma de Cervelló. Dos punts de quinze possibles és el pobre balanç de l'equip sènior en els darrers cinc partits. Hi ha ganes però les coses no surten. A més, si a la mala sort hi afegim que l'àrbitre fa de les seves, aleshores estem davant d'un atzucac. En definitiva, partit gris el vist avui a La Palma, que només s'ha animat a partir del minut 17 de la segona part, on s'han vist cinc gols i podia guanyar qualsevol. La primera part ha estat la de la por, amb molt de control, però poques oportunitats pels dos equips. S'ha arribat a la mitja part amb empat a 0. La segona, ha començat amb un gol molt matiner de La Palma. A partir del gol en contra, és quan hem jugat millor. Fruit d'aquest bon joc, al minut 4, en Jorge marcava de cap al segon pal, l'empat a un. Tres minuts més tard, el mateix Jorge ens posava per davant al marcador, després d'un fort xut des de fora de l'àrea. Aleshores hem entrat en una fase de bones oportunitats que podien haver sentenciat el partit a favor nostre, però només la mala sort ho ha impedit. A partir del minut 10, hem deixat de jugar bé i d'això se'n ha aprofitat el rival. Al minut 9, els de La Palma han marcat l'empat a 2 i només dos minuts més tard feien el 3-2. Jugant de cinc, al minut 17, en Josep ha posat una altra vegada l'empat al marcador (3-3), però 30 segons més tard, l'equip local es tornava a posar per davant al marcador (4-3). A partir d'aquest moment el partit ha entrat en una fase boja de descontrol. Faltant un minut i mig, en Sergi feia l'empat a 4. A falta d'un minut, els de La Palma es tornàven a posar pel davant al marcador, fent el 5-4. Quan tot semblava sentenciat, ha arribat el definitiu empat a 5, marcat pel Ruben, a 41 segons pel final del partit. Faltant un segon pel final, l'àrbitre ha assenyalat unes clares mans d'un jugador local i per tant tocava llençar des dels 10 metres, perquè el La Palma ja havia arribat a les cinc faltes, però incomprensiblement, el jutge de taula, ha marcat la fi del partit, davant de la frustració dels nostres.
S'ha lluitat, però els dies que portem sense guanyar pesen com una llosa.
Han jugat: Victor G (p), Borja, Sergi (1 gol), Jorge (2 gols), Manolo, Paco, Jesús, Jaime, Ruben (1 gol) i Josep (1 gol).
Amb lluita i esforç, segur que ben aviat arribaran els bons resultats. Recordem que el proper partit és el dissabte 24 d'abril, a La Sínia, a les 18:45, contra el primer classificat, el Mil.lenium Viladecans. Molta sort !!!