dissabte, 24 d’abril del 2010

Malgrat la derrota, bon partit del FEMENÍ a casa del líder.

> JUVENIL Femení: Scala Dei - CFS Molins99 - 2-1
Bon partit de lkes noies a casa del líder invicte (7 de 7 fins avui, amb 34 gols a favor i 11 en contra). Les noies han estat molt serioses durant tot el partit, jugant al que saben i al que es podia en una pista d'herba artificial. A la primera part, poques oportunitats pels dos equips. Per això s'ha arribat al descans amb 0-0 i tot per decidir.
A la segona part, les nostres han sortit molt millor que a la primera i després d'una bona jugada assajada, a punt han esta de sorprendre a l'Scala Dei, però han fallat en la culminació, per marcsar al primer minut. Els minuts han anat passant amb ocasions per tots dos equips, però l'equip local s'ha avançat al marcador amb una falta directa i una pèrdua de pilota de les nostres a mitja pista. El Molins ha lluitat fins al final i així ha arribat el gol de la Ruth, després de controlar d'esquenes i marcar a la mitja volta un gran gol.
No s'ha pogut puntuar, però molt bona imatge mostrada per les noies del club.
Aquest dissabte a les 12:00, a La Sínia, tercer partit de la setmana (fases) contra el Torres i Bages.