diumenge, 25 d’abril del 2010

El JUVENIL celebra el subcampionat a casa, amb una nova victòria.

> JUVENIL Masculí: CFS Molins99 - FS Bonaire - 5-2
El Juvenil ha celebrat a La Sínia el Subcampionat en un partit amistós contra el FS Bonaire de Terrassa, equip del grup 5è. El partit no ha tingut massa història, però ha servit perquè tothom tingués minuts i s'ho passés bé. El Bonaire ha començat marcant al minut nou de partit (0-1). Al minut 14, en Fran ha fet l'empat a un, amb un fortíssim xut des de fora de l'àrea. La primera part ha acabat amb aquest empat a un. A la segona, els nostres han sortit decidits a guanyar ràpidament el partit i fruit del nostre domini ha arribat el 2-1, obra de l'Àlex. El Bonaire no s'ha rendit i ha marcat l'empat a 2, al minut 7. A partir d'aquest moment, el domini ha passat a ser totalment del Molins i així han anat arribant la resta de gols. El 3-2 l'ha marcat l'Albert al minut 13. L'Àlex ha fet el 4-2 al minut 15 i en Marc ha tancat el marcador (5-2) amb un gran gol de jugada personal.
Han jugat: Robert (p), Fran (1 gol), Ferran, Albert F (1 gol), Xavi, Àlex (2 gols), Aniol, Sergio, Marc (1 gol), Guillem i Albert G.(p).