dimecres, 21 d’abril del 2010

El JUVENIL Femení guanya 1-2 a la pista del Safa Sant Andreu.

> JUVENIL Femení: SAFA Sant Andreu - CFS Molins99 - 1-2
Important victòria de l'equip juvenil femení a Sant Andreu. Partit molt difícil en una pista més apropiada per jugar al futbolí. Tot i així, les noies han intentat fer el seu joc i per moments ho han aconseguit. A la primera part, el Molins s'ha avançat al marcador amb un 0-2, amb un bon gol de la Jèssica primer, de jugada de banda, i després un de la Ruth.
A la segona part, el joc ha estat encara més fluid, però amb algunes errades, com la que ens ha costat l'1-2, després d'un mal marcatge al segon pal, on hem deixat completament sola a una jugadora local. Tant el Safa com el Molins han disposat d'oportunitats per moure el marcador, però finalment no ha estat així. Aquesta victòria ha servit a les nostres noies per agafar moral de cara als propers compromisos.
Divendres 23, un altre partit, contra les primeres classificades, l'Scala Dei. Molta sort !.