diumenge, 25 d’abril del 2010

Espectacular victòria de l'equip femení per 8-1

> JUVENIL Femení: CFS Molins99 - AE Torres i Bages - 8-1
Boníssim partit de les noies, que han estat molt superiors a l'equip contrari, durant tot el partit. S'ha jugat amb una intensitat molt elevada, amb moviments molt ràpids de pilota i amb unes ganes com mai s'havia vist abans i no donant cap pilota per perduda. Fruit de tot això s'ha arribat al descans amb un marcador molt favorable del Molins per 6-1.
La segona part ha estat igual que la primera, però amb no tant encert. S'han vist dos pals i ganes de marcar més gols. A mesura que passava el temps, s'ha notat la càrrega dels partits del dimecres i divendres i costava més baixar a defensar. Tot i això, la Gisela Gil (que debutava avui com a portera), no ha tingut molta feina. Destacar la participació de la Laura Oliva, jugadora de l'Infantil "B", que també ha fet un gol.
Els gols han estat de la Ruth (2), Clara Docon (2), Marina, Jèssica, Gisela Flores i Laura.