diumenge, 11 d’abril del 2010

El JUVENIL tanca la temporada a casa amb el SUBCAMPIONAT assegurat. Sort diversa per la resta d'equips.

De la jornada d'aquest cap de setmana hem de destacar la gran victòria del JUVENIL que amb un contundent 10-0 contra el Penya Blaugrana de Collblanc, 5è classificat, s'assegura matemàticament el SUBCAMPIONAT. A falta de només un partit, encara aspiren a ser CAMPIONS.

> SÈNIOR: CFS Molins99 - CFS Gironella - 1-7
Si el Juvenil és la cara, el sènior és la creu. Un sol punt en els darrers 4 partits és un molt trist balanç. La veritat és que el marcador és una mica enganyós i no reflecteix el que ha passat realment a la pista. Una primera part molt igualada on ha decidit el millor encert del Gironella, que s'ha posat per davant en el marcador amb un 1-3, amb gol del Sergi. La segona part ha començat amb un Molins molt dominador i el Gironella tancat al darrera defensant-se molt bé, però no jugant a res i fent un joc molt poc vistós. De totes maneres, l'esport moltes vegades és injust i avui ho ha sigut, perquè ha guanyat l'anti-futbol. El Gironella, sense esforçar-se massa, ha marcat 4 gols més a la segona part, fent inútil les ganes i l'esforç del Molins. El joc que fan equips com el Gironella són molt tristos de cara a l'espectador, però l'esport és així i no sempre guanya qui aposta més per l'espectacle.
Han jugat: Victor S. (p), Jesús, Borja, Manolo, Sergi, Ruben, Jorge, Paco, Jaime, Josep i Victor G. (p).
Encara queda molta lliga i de ben segur que sabrem aixecar-nos i començar a anar cap amunt.

> JUVENIL masculí: CFS Molins99 - AE Penya Barc. Collblanc-Sants - 10-0
Ja ho deiem ahir en aquest mateix bloc: aquest Juvenil vol ser Campió. De moment, amb un contundent 10-0 ja ens hem assegurat el SUBCAMPIONAT. Quan surten concentrats, a aquest equip no hi ha qui l'aturi. Igual que el Barça, aquesta nit dormirem líders. Per la tarda, ja veurem, tot dependrà del Castellbisbal-AEJ Riera, que juguen a les 12:30.
El partit ha començat amb un emotiu gest, on tot l'equip ha entregat al Carles Capella una samarreta del club signada per tots els companys. Des de la seva lesió, en Carles ha viscut, des de la banqueta, intensament els partits. Qui sap si d'aquí a una setmana li podem fer encara un regal millor.
Del partit cal destacar la intensitat i ganes que hi han posat tots els jugadors, que des del primer minut han assetjat la porteria rival. La primera part ha acabat amb un clar 5-0, que ha fet que els jugadors del Castellbisbal, que havien vingut a veure el partit, se'n anessin amb el cap cot cap a casa. Esperaven un resultat negatiu pels nostres interessos i no ha sigut així. A la segona part, cinc gols més que han fet el 10-0 final. El golejador destacat ha sigut l'Alex, amb 4 gols. També han marcat: Guillem (2), Marc (1), Albert F. (1), Fran (1) i David (1).
Han jugat: Albert G.(porter), David, Ruben, Albert F., Àlex, Aniol, Guillem, Fran, Marc, Ferran, Sergio i Adrià Gonzàlez (porter).

> JUVENIL femení: CFS Molins99 - S.Família Sant Andreu - 2-2

> CADET: CFS Molins99 - FS Sant Just - 4-6
Regular partit del cadet. Jugat amb molt d'esforç i ganes, però amb poc encert en algunes fases del partit. Quatre dels jugadors han jugat sense estar bé físicament i per això des d'aquí els hi agraim el seu esforç. A la primera part, el Sant Just s'ha adelantat dues vegades al marcador, al minut 5 i 11. Al minut 12, en Marc ha marcat l'1-2 amb un fort xut amb l'esquerra. A la segona part hem sortit poc concentrats i en dos minuts ens han marcat dos gols, posant l'1-4 al marcador. Al minut 5, l'Arnau ha marcat el 2-4, després d'una passada de l'Enric. El 3-4 el feia l'Adrià Espanyol, després d'una jugada personal per l'esquerra. Després, al minut 18 ha arribat el 3-5. Quatre minuts més tard, l'Arnau ha robat una pilota al mig de la pista i ha passat la pilota a l'Enric, que ha marcat el 4-5. El partit ha entrat en una fase d'anada i tornada on qualsevol podia marcar un gol, però malauradament, finalment ha sigut el Sant Just que ha marcat, posant el definitiu 4-6 al marcador. Aquesta derrota ens fa perdre esperances de quedar en els tres primers llocs de la classificació.
Han jugat: Kevin (p), Cris, Adrià Espanyol, Arnau, Enric, Isaac, Marc, Adrià Casado i Jordi (p).
El proper dijous, a les 19:15 a La Sínia, juguem un partit ajornat, contra el Cervelló.

> INFANTIL "A": CFS Molins99 - CFS Sant Andreu de la Barca - 6-5
Victòria justa dels nostres, que han fet un partit molt seriós i que al final quasi perden algun punt per un parell de decisions errònies de l'àrbitre.

> INFANTIL "B": CFS Molins99 - CFS Mausa Montcada - 0-9
Clara derrota davant d'un equip físicament molt superior.
Aquest dissabte, els nostres s'han trobat amb el millor equip del grup, si més no, amb el que millor juga a futbol sala. Certament el resultat ha sigut molt ample, però no explica massa bé el que va succeir a La Sínia. Els nostres van fer uns primers 15 minuts molt bons, on la porteria es va mantenir a zero i on alguns dels moviments entrenats van començar a sortir. La primera part va acabar amb un 0-3. En la segona els de Montcada van començar a pressionar molt amunt, quasi en la nostra àrea. Malgrat aquesta pressió, els gols van anar caient per badades nostres i per contraatacs. Cal destacar la lluita dels nostres jugadors, que no es van rendir malgrat el resultat. També s'ha de destacar especialment el paper dels dos porters. En Marcel va fer vàries aturades de mèrit i molt bones sortides. En Marc, que va sortir a la segona part va fer un parell d'aturades molt bones als peus del contrari.
Poc a poc anem construint l'equip, inculcant als jugadors la feina i la mentalitat de grup, mitjançant els moviments d'atac i defensa. De ben segur que l'any vinent les coses ens aniran millor.

> ALEVÍ "A": CFS Molins99 - CFS Castellar - 14-2
Contundent victòria dels nostres que han esclafat al Castellar.
Partit pràcticament perfecte dels nostres que en tot moment van dominar degut a l'efectiva pressió i a la col.laboració de tots a l'hora d'ajudar en els contraatacs i a l'hora d'arreplegar-se cap al darrere. Les dues parts del partit van acabar en parcials de 7-1. La segona part no va ser més que una rèplica del bon treball de la primera. Cal destacar la tornada de l'equip al bon futbol, tocant amb calma la pilota, sense individualitats i presses. Sobretot va quedar palesa l'efectivitat defensiva de l'equip, així com les ajudes i cobertures constants de tots els membres de l'equip. Els jugadors cada vegada més assumeixen més responsabilitats i això es nota de cara al grup, fent tots pinya. Per últim, cal dir que per fi hem aconseguit sortir 100% motivats en un partit, contra un equip que està sota nostre a la classificació. També caldria fer menció especial al mèrit de tot el grup, que amb la col.laboració de tothom, van fer que TOTS els jugadors de camp marquessin almenys un gol. Fins i tot va marcar en Miquel Flores, de l'Aleví "C" que debutava amb l'equip "A". Així, els gols van quedar repartits: Bernat (4), Quim (3), Miquel (2), Josep (1), Pau (1), Oscar Quesada (1), Marcel (1) i Mique Flores (1).

> ALEVÍ "B": CFS Molins99 - AE Vallirana - 3-3
Partit molt disputat entre dos grans equips que juguen molt bé a futbol sala. Ha començat marcant el Vallirana, posant el 0-2 al marcador, però els nostres, amb paciència han aconseguit empatar i al final inclús han pogut guanyar. A destacar el golàs de l'Iker, fent un doble barret i marcant a la sortida del porter. Gol digne dels grans cracks.

> ALEVÍ "C": CFS Molins99 - Isidre Martí - 3-2
Victòria molt meritòria del Molins, que en tot moment han cregut que podien guanyar, malgrat començar anant pel darrera en el marcador. Els gols els han marcat l'Aina, en Joan i en David.

> BENJAMÍ "A": CFS Molins99 - FS Sant Just - 7-1
Primer partit de la segona volta i victòria molt clara dels nostres petits. Han marcat en Marcos (1), Saroj (3), Ferran (1) i Arturo (2). Ha quedat palesa la superioritat del Molins, sobretot a partir del segon quart. Enhorabona i a continuar igual.


Avui ens haureu de perdonar per la manca de cròniques, però la majoria dels nostres corresponsals estàven destinats en el Madrid-Barça, al Santiago Bernabeu.