dimecres, 18 d’abril del 2012

Ball de bastons i remuntada del SÈNIOR "A", que guanya 5-4 al Cervelló i es col.loca 2n

Aquesta nit a La Sínia, partit ajornat:
CFS MOLINS 99 - FUTSAL CERVELLÓ: 5-4
Avui a La Sínia hem tornat a viure la famosa pel.lícula "Duel de titans" de l'any 1957. En anglès es deia "Gunfight at the OK Corral". Aquí li van dir "Duel de titans". La protagonitzaven en Burt Lancaster i en Kirk Douglas. És la història de l'enfrontament entre el sheriff de Dodge City, Wyatt Earp i el seu amic Doc Holliday contra els Clanton. El duel final va tenir lloc a O.K Corral (La Sínia).
Igualadíssim duel entre dos dels millors equips del grup. Ambdos estan lluitant per acompanyar al Santo Angel la temporada vinent a Territorial. Joc poc brillant, però de molta força i intensitat. A cap jugador dels que han trepitjat la pista se li pot retreure que no hi hagi posat tot allò que cal posar en partits com els d'avui. El Molins ha començat una mica tou i d'això se'n ha aprofitat el Cervelló per fer el primer gol (0-1) en el minut 7 de partit. Després d'un pal del Pepo, els visitants han tingut un parell d'ocasions clares que han desaprofitat per l'encert del Víctor G. De totes maneres el Cervelló seguia dominant millor el duel i en el minut 17 han fet el 0-2 en una jugada de contraatac. A partir d'aquest gol en contra, els nois del Víctor Medina han començat a jugar millor i el premi ha sigut el gol del Manolo que escurçava diferències i posava l'1-2 en el marcador, deixant-ho tot obert de cara a la segona part. A la represa, ha aparegut el millor Joan, el Coco que tots coneixem. Igual que Burt Lancaster en la pel.lícula, no s'ha deixat acovardir pels Clanton (els de Cervelló) i els seus xuts han començat a fer tremolar la porteria rival. En el minut 6, se'n va pel mig i clava un fort xut que el porter del Cervelló no pot aturar. Era el 2-2 que posava encara més igualtat en el partit. Els visitants no han afluixat i s'han tornat a avançar en el marcador, fent el 2-3 en el minut 9. No han passat ni 30 segons, que el sheriff Coco tornava a igualar el marcador (3-3). A partir d'aquest moment, els dos equips s'ha carregat amb 5 faltes i ha començat un duel des dels 10 metres. En Víctor S. ha aturat el primer en el minut 10. El segon l'ha llençat en Coco, que ha clavat el 4-3, en el minut 12. Després de 32 minuts de partit, els molinencs es posaven per primera vegada al davant en el marcador. Encara quedava molt partit i l'ambient fred de la primera part s'anava escalfant per moments. Els que patien del cor han preferit sortir a fer una volta perquè l'emoció no es podia resistir. En el minut 15, un altre doble-penal contra nosaltres que el Cervelló ha llençat fora. Tot seguit, un altre al nostre favor, que ha llençat en Ruben i ha aturat el porter del Cervelló. Els forasters han començat a jugar de cinc i han pogut marcar l'empat 4-4, quan faltaven poc més de dos minuts per acabar el match. Durant la celebració del gol visitant ha començat una picabaralla entre els jugadors d'ambdos equips i el partit s'ha aturat durant uns minuts. L'àrbitre ha expulsat al Paco, que estava en la banqueta i al jugador nº3 (Albert Ballber) i al delegat del Cervelló. Quan els ànims s'han calmat, el partit ha continuat amb 5 jugadors del Molins contra 4 del Cervelló. La superioritat numèrica l'ha aprofitada en Pepo per marcar el definitiu 5-4, que ens deixa en un molt meritori segon lloc i ens dona ànims per aconseguir alguna cosa molt important.
El proper dissabte, juguem a la pista del 1r classificat, el Santo Angel i de ben segur que allà també podrem presenciar un altre autèntic DUEL de TITANS.
Han jugat: Víctor G., Joan (3 gols), Josep (1 gol), Àlex, Ivan, Manolo (1 gol), Borja, Isaac, Ruben, Paco, Víctor S. i Rafa.
Des d'aquest blog voldríem donar molts ànims al TONI, a veure si ben aviat el podem veure damunt la pista, totalment recuperat de la lesió. MOLTA SORT TONI !!!