dissabte, 21 d’abril del 2012

El Sènior "A" perd 6-1 a la pista del líder.

Un potent Santo Angel s'ha aprofitat dels errors molinencs i ha guanyat per 6-1. Primera part molt igualada, que ha acabat en 2-1. Els nois del Víctor Medina han començat molt forts i en Borja ha tingut dues oportunitats al segon pal, per haver marcat. En el minut 5, l'àrbitre no s'ha atrevit a senyalar un penal clar al Pepo. En el minut 8, en una gran jugada de l'Àlex per la dreta, ha assistit a l'Isaac, que en el segon pal ha fet el 0-1. El joc era molt igualat, però el Molins tenia més oportunitats. En el minut 13 d'aquesta primera part ha arribat la jugada clau del partit, quan en Rafa ha estat expulsat per tocar la pilota amb la ma, fora de l'àrea, quan era el darrer jugador i l'ocasió era manifesta de gol. Els de Castelldefels han aprofitat la superioritat numèrica per marcar l'empat a un. En el darrer minut de la primera part, els locals han fet el 2-1, després de robar una pilota a mitja pista.
A la represa, un CCR amb més ofici, ha esperat al nostres a mitja pista i s'ha aprofitat de les nostres errades per marcar quatre gols més i deixar el marcador en un definitiu 6-1. Tamnpoc hem tingut sort quan amb un 4-1 en el marcador ens hem quedat amb superioritat numèrica per expulsió del porter local. Hem perdut contra un grandíssim equip i per tant no hem de caure en el desànim, ja que les nostres aspiracions resten intactes i ara comença la nostra lliga de veritat.
MOLTS ÀNIMS A TOT L'EQUIP !!!
Han jugat: Rafa, Borja, Joan, Josep, Àlex, Manolo, Isaac, Ivan, Ruben i Víctor. S.