dilluns, 23 d’abril del 2012

Els nanos de l’ALEVÍ “B” perden en un bon partit

CFS Molins 99 –Futsal Cervelló C.E. "A”: 2 – 8


Aquest diumenge jugaven el tercer per la cua, el CFS Molins 99, contra el tercer per davant, el Futsal Cervelló. Per això, els nostres tenien força respecte al rival.
Malgrat tot, el partit ha començat molt bé per als interessos locals. El Molins 99 s’ha posicionat molt bé, ha fet un marcatge molt seriós i s’ha avançat al marcador en una ràpida jugada de contraatac. El Joan Castells ha rebut la pilota al mig camp, ha esprintat, s’ha plantat davant del porter contrari i l’ha batut de xut ras i fort.
Sorpresa majúscula entre els assistents que s’esperaven un altre desenvolupament dels fets. El Futsal Cervelló ho intentava, però no podia aprofundir amb els seus atacs fruit de l’ordenada defensa i de les encertades intervencions del porter, Arnau Gil.
Corria el minut quinze i en una jugada ben trenada pels visitants ha arribat l’empat. Però un parell de minuts més tard, novament en una jugada de contraatac del Molins 99, el Gerard Sanllehí aconseguia empatar amb un xut molt col•locat des de la llarga distància.
Han estat minuts de gran satisfacció i de constatació que el joc d’equip té recompensa, especialment quan es juga contra un equip superior teòricament.
Un xic més tard, els de Cervelló han aconseguit empatar el partit i, a partir d’aquest moment han fet servir la seva superioritat tècnica per imposar-se. Els nostres han desplegat totes les jugades del seu repertori, amb bones parets i combinacions al primer toc. Però no ha estat suficient per superar un rival molt fort.
Al final, el resultat ha estat el de menys perquè s’ha lluitat molt i bé, en un gran treball d’equip.
Pel Molins 99 han jugat: Arnau Gil, Àlex Puga, Roger Puga, Joan Castells, Gerard Sanllehí, Pau Arcas, Àlex Serra, Ferran Suriol, Pau Tresserras. Entrenador: Víctor González.
Crònica de Carles S.