diumenge, 1 d’abril del 2012

L’ALEVÍ “B” perd per la mínima a casa.

CFS Molins 99 – Piera, F.S. “A” : 1 - 2
Partit tècnic a la Sínia entre els alevins B i els del Piera amb pèrdua per la mínima a les acaballes del partit.
La consigna era defensar bé i moure la pilota amb passades fàcils als companys desmarcats. I el Piera ha deixat fer, no ha posat pressió i es podia controlar i mirar abans de passar.
Durant força estona de la primera part hi ha hagut intercanvi de jugades en ambdues àrees, sense posar en compromisos als porters. S’anaven fent passades però no s’encarava la porteria contrària.
D’aquesta manera, ben entrada la primera part, una centrada alta dels del Piera ha estat rematada de cap i ha pujat el 0 a 1 al marcador.
La segona part ha començat amb canvi de porter. L’Àlex Marín ha entrat de porter i l’Arnau Gil de jugador. L’empenta d’aquest darrer ha fet avançar les línies cap a la porteria contrària i la pressió s’ha intensificat.
En una jugada d’atac dels nostres una passada cap enrere per al Gerard Sanllehí ha estat rematada amb força i punteria. Era l’empat a 1.
Quedava molt de temps de partit i encara es podia anar més enllà. Els nostres confiaven en les seves possibilitats i han continuat provant-ho.
Però el futbol sala no perdona els errors. En una jugada d’atac dels de Piera un dels seus ha quedat sense marca, ha rebut pilota i ha marcat punxot per alt.
No hi hagut temps per reaccionar i el partit s’ha acabat amb l’1 a 2 al marcador.
Pel Molins 99 han jugat: Arnau Gil, Àlex Puga, Àlex López, Gerard Sanllehí, Ferran Suriol, Arnau Izquierdo, Enric Terés, Joan Castells, Adrià Caparrós, Álex Marín.
Entrenador: Víctor González.