diumenge, 22 d’abril del 2012

OBJECTIU ASSOLIT: El JUVENIL Femení guanya 7-1 al Santpedor i ja espera rival de Play-Off d'ascens a Divisió d'Honor

Les noies d'en Borja abans de començar el partit. Hi falten la Marina i la Ruth.
CFS MOLINS 99 – 7 CEFS SANTPEDOR - 1
Amb 1 punt n’hi havia prou i hem aconseguit els 3. Ahir a la Sínia les noies del nostre Juvenil Femení han assolit la segona posició del grup i ara ens tocarà jugar el PLAY-OFF per ascendir a Divisió d’Honor.
D'inici, en Borja ha demanat a les noies jugar de 5, per anar practicant mecanismes i reglament, per si en els propers partits fes falta aquesta tàctica. Però una mica per falta de pràctica i una mica per falta de profunditat, el Santpedor ens ha sorprès i en una pèrdua de pilota ha marcat el 0-1. En aquests minuts no hem tingut gaires ocasions clares, solament un xut de la Jèssica que ha sortit prop del pal i un altre de l’Andrea que ha sortit alt. Era el minut 15 de la primera part i com que el joc de 5 tampoc ens donava avantatge en el marcador, hem començat a jugar de 4, posant a la Jessica de portera. Això ha fet que les molinenques trobessin els seu lloc més fàcilment i el joc fos més fluid. Solament un minut més tard l'Amanda molt atenta al rebuig de la portera ha marcat l’1-1.
Una mica més tard, en el 21, a la sortida d’un còrner la Clara Bordoy ha fet un bon desmarcatge i ha establert el 2-1 amb el que hem arribat al descans.
En la segona, les noies del Molins han sortit a per totes i els gols han anat caient un darrere l’altre. En el minut 4, la Laura fa una centrada per l’esquerra que la Sara ha enviat a la xarxa marcant el 3-1.
En el 16 la Laura recupera una pilota pel mig del camp i afusella per baix marcant el 4-1. Només un minut més tard en una jugada per la dreta la mateixa Laura marca el 5-1 d’un fort xut creuat i 2 minuts de nou la Laura torna a marcar el 6-1.
Al final, ja en el 22 la Sara ha tornat a marcar establint el resultat definitiu en 7-1.
Ara haurem d’esperar el resultat de l’altre grup de 1ªdiv Juvenil Cadet, per saber quin serà el rival amb que ens disputarem la plaça d’ascens a Divisió d’Honor, però ja podem dir que la temporada que ha fet aquest equip, ha estat magnifica i un orgull per al nostre club.
FORÇA JUVENIL FEMENÍ i FORÇA MOLINS 99 !!!
Han Jugat: Laura (Portera jugadora), Sara, Andrea, Clara Bordoy i Amanda (5 inicial) Clara Docón, Raquel i Jessica.

Han Marcat: Sara (2 gols) Clara Bordoy (1 gol), Amanda (1 gol), Laura (3 gols)