diumenge, 1 d’abril del 2012

El JUVENIL Femení guanya 5-3 i s'acosta al Play-off per l'ascens a Divisió d'Honor

CFS MOLINS 99 – 5 FS SESROVIRES - 3
Dia de debuts avui a la Sínia, la Laura Vilà i la Júlia Brucart han debutat amb el Juvenil Cadet Femení. Les dues jugadores del Base han fet un bon partit i han contribuït decisivament a la victòria del nostre Juvenil Femení, que segueix ferm en la segona posició del grup. Només ens falta 1 sol punt per assegurar definitivament la segona posició i jugar el Play off d’ascens.
En el partit d’avui s’ha vist ben aviat que la circulació de la pilota seria molt fluida. Només començar la primera part el nostre Juvenil Femení ha fet 2 jugades en combinació que han deixat en evidència la defensa contraria. En la tercera jugada de combinació per l’esquerra una pilota que hem perdut en atac, ha anat cedida al mig de l’àrea rival on la Sara molt atenta ha marcat l'1-0 en el minut 4 de la primera. Ara bé, tota la fluïdesa en atac s’ha vist contrarrestada per una fluixa i dubitativa defensa que ha donat moltes facilitats. Només un minut més tard, en el 6 de la primera, a la sortida de una sacada de banda, les nostres jugadores han deixat xutar de lluny la número 14 del Sesrovires, que ha marcat l’empat 1-1.
El partit ha anat tenint la mateixa tònica en els minuts següents. En el minut 14 una combinació entre les dues Laures i la Sara ha acabat en el 2-1 i només 2 minuts més tard la Clara Bordoy ha marcat el 3-1, després d’una bona passada de la Júlia. Però semblava que en defensa no acabaven d’anar fines i el Sesrovires ha tornat a acostar-se en el marcador. Amb el 3-2 hem anat als vestidors.
A la represa, la Clara Docón ha aprofitat una pilota xutada des l’esquerra per la Laura Vilà, que havia rebutjat la portera rival, per anotar el 4-2. Uns minuts més tard el Sesrovires s’ha acostat per tercera vegada en el marcador marcant un inquietant 4-3, però finalment la Sara ha tornat a aparèixer en una jugada en que la Laura li ha posat una pilota amb avantatge per la banda esquerra, que ha servit per anotar el seu “hat trick” personal i el 5-3 definitiu per a l’equip. Cal també destacar la feina que han fet l’Andrea que en la segona part ha fet de portera, la Raquel avui titular, i l’Amanda que es va recuperant de la seva lesió.
Ara venen les vacances de Setmana Santa. El proper partit serà el diumenge 15 d’abril a Castellbisbal, i encara que no serà definitiu, és un partit en que hi tenim poc a perdre i molt a guanyar.
Força #juvenilfemeni!!
Han Jugat: Jessica(Portera 1a part), Sara, Andrea, Raquel, Laura, (5 inicial) Clara Docón, Clara Bordoy, Amanda, Laura Vilà i Júlia.
Han Marcat: Sara (3 gols) Clara Bordoy (1 gol), Clara Docón (1 gol)