diumenge, 15 d’abril del 2012

Victòria (3-2) amb remuntada del JUVENIL "A" davant del Martorell, aquesta tarda de diumenge a La Sínia.

Important victòria que dona molta moral als juvenils del Jorge. Entre ajornaments i festes, feia temps que no guanyàvem un partit i avui, finalment ho hem aconseguit. Tal com reflecteix el marcador, no ha sigut gens fàcil aconseguir la victòria davant d'un equip molt ben armat, que ja ens va guanyar en la primera volta. A la baixa per sanció de l'Arnau, a darrera hora s'hi ha afegit la del Xavi per grip. Aquests contratemps no han sigut obstacle perquè els nois hi posessin les ganes i esforç per a guanyar el partit. Aquest no ha començat gens bé pels interessos dels nois d'en Jorge, perquè en la primera jugada de perill, el Martorell ha marcat el 0-1. Abans, en Marc havia avisat amb un xut creuat. Els visitants semblaven més ben posicionats damunt la pista i així ha arribat el seu segon gol en el minut 9 (0-2). Aquest resultat negatiu ha esperonat als nostres, que durant uns minuts s'han volcat a l'àrea contrària, creant dues bones oportunitats del Guti i del David. Amb domini altern a les dues àrees ha acabat la primera part. A la represa, el Martorell ha tingut tres bones ocasions per a marcar, però s'han trobat al davant amb un excel.lent Sant Jordi Riera, que ho ha aturat tot. Uns encertats Ale pel mig i Manel i Isaac per les bandes creaven jugades que portaven de corcoll l'organitzada defensa visitant. Els nostres no estaven disposats a perdre els tres punts i han començat a pressionar al contrari i fruit d'aquesta intensitat, en el minut 9, ha arribat una jugada per la dreta del David, que ha assistit al Guti al segon pal, que ha marcat l'esperançador 1-2. Quedava molt temps i la remuntada encara era possible. Els nostres volien aprofitar els seus millors moments de joc no deixant respirar al contrari i així ha arribat una excel.lent jugada de l'Agus, que ha assistit al Guti perquè marqués l'empat a 2. El Martorell no s'ha posat nerviós i ha seguit creant molt bones ocasions, però en Jordi seguia inspirat i no ha deixat que ningú profanés la seva porteria. A cinc minuts pel final, els mateixos protagonistes de l'empat a 2 han fet una bona jugada, però aquesta vegada ha sigut en Guti qui ha assistit a l'Agus perquè marqués el definitiu 3-2 i al mateix temps pogués celebrar millor el seu 17è aniversari. MOLTES FELICITATS AGUS !!!
Han jugat: Jordi, Marc, Guti (2 gols), Ale, David, Manel i Agus (1 gol).