diumenge, 1 d’abril del 2012

Contundent victòria de l'ALEVÍ "A" a Martorell per 0-5

Els nois de l'Uri, molt contents en el vestuari.
AE Martorell - CFS Molins 99 - 0-5

Partit molt treballat, amb una molt bona primera part. El primer gol l'ha marcat l'Eric, en el minut 4, amb un gran xut des de fora l'àrea. Això ha animat molt als nois de l'Uri que han dominat molt bé el partit. En el minut 12, en Jaume ha fet una gran jugada, robant una pilota en la pròpia àrea i s'ha plantat sol davant del porter del Martorell i amb molta sang freda l'ha batut, fent el 0-2. Aquest gol ha dut més tranquilitat a l'equip i just abans del descans, l'Albert ha marcat el tranquilitzador 0-3. A la represa no han canviat massa les coses i hem pogut gaudir d'un molt bon futbol sala. L'Albert i en Roger han marcat dos gols més després de dues bones jugades treballades. També cal destacar la molt bona actuació del nostre porter Àlex que ha fet molt bones aturades en moments clau del partit.

Han fet els gols : Albert (2), Jaume (1), Eric (1) i Roger (1).