dissabte, 31 de març del 2012

Nou pas endavant del SÈNIOR "A", que ha derrotat clarament al Cornellà per 7-3

Victòria important sobre un rival directe, que ens fa ser optimistes de cara a aquesta emocionant recta final del campionat. A més, al Cornellà li tenim guanyat el "gol average", que en cas d'empat pot ser important. La primera part ha començat amb un gol matiner del Cornellà, que ha fet el 0-1 als 25 segons. No s'ha fet esperar l'empat, que ha marcat en Borja 35 segons després. El Cornellà s'ha tornat a avançar en el marcador amb un gol enb el minut 3. El joc era molt vibrant per part dels molinencs i ja es veia que no trigaria en arribar l'empat. Així, en el minut 9, en Paco ha fet un fort xut, que ha acabat de rematar a gol un molt atent Isaac. Amb l'empat a 2 hi han hagut moltes ocasions per part dels d'en Víctor Medina, però el gol no arribava. En el minut 17, el jugador nº6 del Cornellà ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. Aquest fet l'ha aprofitat l'Isaac per marcar el 3-2, en el minut 19. Abans, en Borja també ha marcat un gol, però el seu xut ha copejat el ferro interior de la porteria i la pilota ha tornat a sortir a la pista, fet que ha despistat a l'àrbitre, que no ho ha considerat gol. A la segona part, els molinencs han sortit disposats a no donar opció als de Cornellà, però la injusta expulsió del Manolo els ha fet trontollar una mica. El Cornellà ha fet l'empat en el minut 8. En Borja ha fet el 4-3, en el minut 13, després d'un fort xut de l'Ivan. A partir d'aquest gol s'ha vist un Molins molt superior, que ha escombrat de la pista al Cornellà. Així han anat arribant els gols del Pepo (5-3), en el minut 15, del Paco (6-3), en el minut 16, després d'una excel.lent volea i una altra vegada del Pepo, en el minut 18, després d'un xut de l'Àlex. En resum, podem dir que s'ha vist un partit molt entretingut a La Sínia i s'ha vist a un Molins molt fort i amb moltes ganes d'aconseguir alguna cosa important. Moltes felicitats a tots !.
Han jugat: Victor G., Àlex, Borja (2 gols), Paco (1 gol), Ivan, Jesús, Ruben, Isaac (2 gols), Manolo, Josep (2 gols), Víctor S. i Rafa.