diumenge, 18 de març del 2012

El JUVENIL-CADET Femení segueix sumant. Ahir van guanyar 5-2 al Bar Mi Casa.

CFS MOLINS 99 - 5 BAR MI CASA - 2
Bon partit de les nostres noies davant un fort rival, el Bar Mi Casa, que basa el seu futbol-sala en una ferma defensa i que avui ha plantat cara, davant les noies d’en Borja que avui han tornat a demostrar que aspiren a tot.
El partit ha començat amb el CFS MOLINS99 fent circular la pilota amb bon ritme i amb el BAR MI CASA esperant a mitja pista. Amb aquest plantejament ben aviat han començat a arribar les oportunitats, que la portera rival ha sabut aturar en 2 ocasions un a xut de la Clara i un de la Marina. En el minut 8 de la primera, la Laura recull una passada de la Marina per la banda dreta i s’inventa un xut creuat que toca el 2n pal i entra 1-0.
Només 2 minuts més tard, en una internada pel mig de la Marina cedeix a l’esquerre a la Laura que de nou marca el 2-0. Les nostres noies seguien atacant igual i les del Bar Mi Casa defensant a mitja pista i llençant algun contraatac a base de pilotes llargues de la seva portera. En una d’aquestes jugades, a la sortida de una sacada de banda hi ha hagut una pilota que ha quedat morta dins l’àrea i el Bar Mi Casa ha aprofitat per marcar el 2-1.
Cap al minut 24 en una gran jugada pel mig de la Marina, que fa una teva meva amb la Sara, aconsegueix arribar fins l’àrea rival i xuta, la portera en rebutja la pilota però la Clara molt atenta marca el 3-1 amb el que hem arribat al descans.
En la segona part, el joc ha seguit més o menys igual, amb les noies del Molins atacant i movent la pilota amb ritme i el Bar Mi Casa sortint a la contra amb pilotes llargues de la seva portera; per cert una manera de jugar amb molt poca efectivitat; ja que les nostres noies replegaven molt ràpidament i podien jugar amb avantatge aquestes pilotes.
En aquesta segona part la golejadora ha estat la Sara que ha marcat en 2 ocasions. La primera en el minut 10, en una jugada pel centre de l’atac en que xuta una pilota des fora l’àrea marcant el 4-1. La segona en el minut 21 en que una jugada per l’esquerra, recull un rebot i cedeix a la dreta a l’Andrea, que li torna al primer toc, deixant la Sara sola dins l’àrea, que aprofita per marcar el definitiu 5-2. Entre mig d’aquests 2 gols, el Bar Mi Casa, havia marcat amb certa sort, en una falta directe que va tocar en l’esquena de la seva jugadora nº 5.
Al final resultat just que respon a la bona actitud sobre la pista i al joc dels 2 equips. Ara toca esperar a l’important partit de dissabte vinent, en la pista del líder, el CEFS Rubí, que aquesta setmana ha donat símptomes d’afluixar una mica, amb el seu empat front el Bon Salvador.
Avui també ens hem d’alegrar de la tornada de l’Amanda després de la seva llarga lesió. Esperem que dissabte vinent a Rubí, podem comptar també amb la lesionada Clara Bordoy i amb tot el públic que pugui venir a donar ànims a aquestes noies del Juvenil Cadet Femení.
Han Jugat: Andrea (Portera 1a part), Marina, Sara, Jessica, Laura (5 inicial), Clara Docón, Raquel i Amanda.
Han Marcat: Laura (2 gols), Clara (1 gol), Sara (2 gols)