diumenge, 25 de març del 2012

El JUVENIL-CADET Femení perd 4-1 a la pista del líder Rubí.

RUBI CEFS - 4 CFS MOLINS 99 - 1
Ahir dissabte va quedar definida la lliga del grup 2 de primera divisió Juvenil-Cadet Femení. El Rubí CEFS a falta de 3 jornades ha assolit el primer lloc matemàticament. Sens dubte han estat les millors durant tota la temporada i també avui i per això han guanyat merescudament aquesta lliga.
El partit d’avui ha tingut 2 parts ben diferenciades. En la primera, les nostres noies han practicat un bon futbol defensiu, i hem creat 2 o 3 ocasions apart del gol que ha fet la Sara en el minut 6.
Amb tot, en el minut 14 el Rubí ha empatat a 1, i ha seguit treballant en atac la qual cosa li ha donat 3 o 4 oportunitats de marcar, que l’Andrea (que avui ha jugat de portera) ha aturat o desviat el perill de forma molt encertada.
Ja en la segona part, les coses han canviat, i les nostres noies no han estat gaire encertades en la construcció, ja que sense la mobilitat que es necessita per crear desequilibri, era molt difícil tenir oportunitats en atac. Tot i amb això hem pogut marcar com a mínim en 3 ocasions, sobre tot en una pilota que la Jessi ha enviat al pal esquerra. Les conseqüències de la poca mobilitat de les nostres, han estat pitjor en defensa, ja que hem perdut algunes pilotes en mig camp degut també a la pressió del Rubí, que ens han costat 3 gols més i que han deixat el resultat en el 4-1 definitiu.
Ara ens toca continuar per poder assolir el segon lloc del campionat. Ens queden tres partits en els quals necessitem el recolzament del públic local amb l’ajuda del qual segur que ho aconseguirem.
Força Juvenil femeni !!!
Han Jugat: Andrea(Portera 1a part), Sara, Jessica, Laura, Clara Docón (5 inicial) Clara Bordoy, Ruth, Raquel i Amanda.
Han Marcat: Sara (1 gol)