diumenge, 18 de març del 2012

Gran partit de l'INFANTIL "A", que guanya 4-6 a la pista del Gavà

Nahomèdic Holding Group Gavà - FSMolins: 4-6
Gran partit de cara al públic el vist aquest diumenge a Gavà, molt mal partit tàcticament parlant dels nois de l'Alex. Als 5 minuts el marcador ja era de 2-0 en contra, com molts cops passa, un Molins que surt adormit i li costa replegar als contraatacs, i un Gavà amb jugadors ràpits que no dubtaven en córrer quan tocava. Llavors han vingut els millors moments nostres, un Molins que semblava que començava a entrar en joc trenant jugades entre línies, sens dubte el punt més fort del nostre equip, i arribant a porteria amb certa facilitat, així es remonta el partit amb 1 gol d'en Ferran i 2 del Quim, però al "descompte" de la primera part, el Gavà en un altre contraatac, empata el partit.
El començament de la segona part tornava el Molins que tocava i buscava i així s'ha arribat al 5-3, gràcies al Joan Pitarque i al Ferran, un altre cop. Més tard, el Gavà tornava a fer perill a les contres i marcava el 4-5, però ràpidament el Bernat ha marcat el definitiu 4-6 emputjant un rebuig del porter. Partit molt complicat de guanyar en una pista difícil de fer córrer la pilota i tocar, 3 punts més que permeten somiar amb el primer lloc.
La setmana que ve Vallirana, el líder de la lliga i, esperem, amb una Sínia plena a vessar el diumenge a les 9.45h.