dijous, 1 de març del 2012

El JUVENIL "A" perd 5-2, un amistós a la pista de l'Olimpic Floresta, equip de Divisió d'Honor.

Aquesta tarda, el nostre JUVENIL "A" ha jugat un amistós contra l'Olímpic Floresta, equip de Divisió d'Honor i ha perdut per 5-2. Amb una gran segona part, els nois d'en Jorge han plantat cara a un poderós equip de la Divisió d'Honor. A la primera part hem sortit una mica espantats i el contrari s'ha avançat per 2-0. A la segona hem començat molt forts i ben aviat hem aconseguit l'empat a 2, amb gols de l'Agus i del Guti. Al final, els nostres estaven molt cansats i han acabat cedint el domini del match. Aquest partit ha servit com a molt bona preparació de cara a l'important partit del proper dissabte a La Sínia contra el líder Rubí. Us hi esperem a tots.
Han jugat: Jordi, Isaac, Manel, Agus (1 gol), Marc, Ale, Xavi, Guti (1 gol) i Raul.