diumenge, 4 de març del 2012

El CADET-JUVENIL Femení guanya 4-0 l'Olesa i es manté ferm en la segona posició

CFS MOLINS 99 - 4 OLESA FS - 0
Després de l’extraordinari partit de copa Catalunya protagonitzat per les nostres noies el passat dimarts, avui hem tornat a la lliga. Sembla que en aquesta segona volta, totes les nostres rivals estan millorant molt i prova d’això són els resultats que té el nostre Juvenil femení, molt menys amplis que en la primera volta.
Els primers minuts han costat de passar, ja que encara que les nostres jugadores tenien la possessió de la pilota, no podien concretar les ocasions. L’Olesa defensava bé, de forma ordenada i eficaç, encara que no feia gran cosa en atac.
No ha estat fins la minut 17 en que la Laura ha fet una escapada per l’esquerra i ha cedit al mig perquè la Ruth rematés a gol el 1-0. Solament un minut més tard de nou la Ruth ha rematat a gol el 2-0.
Cap al minut 20 ha esta la Marina que en una jugada personal ha marcat el 3-0 amb el que hem arribat al descans.
En la represa, el joc ha seguit en la mateixa tònica que la primera part, amb les noies del Molins atacant i les de l’Olesa defensant-se de forma més ordenada. En aquesta segona part almenys en tres ocasions, els pals ens han impedit que el marcador augmentés. Al final un gol de la Laura ha deixat el marcador en el definitiu 4-0.
Han Jugat: Rut(Portera 1a part), Andrea, C. Docón, C. Bordoy i Jessica (5 inicial) Sara, Marina, Raquel i Laura
Han Marcat: Ruth (2 gols), Marina (1 gol), Laura (1 gol)