dijous, 8 de març del 2012

El JUVENIL "A" no pot amb el malefici de la Copa i perd clarament (2-8) contra l'Esparreguera

La primera part ha estat molt igualada, amb moltes ocasions per part dels jugadors del Jorge, però sense gens de sort. L'Esparreguera ha demostrat més ofici i s'ha avançat en el marcador amb dos gols. Amb 0-2 ha acabat la primera part, però en cap moment s'ha vist la diferència de categoria entre amnbdos equips. La segona no podia començar amb millor peu, ja que en el minut 1, en Marc ha fet l'1-2 que posava emoció en el marcador. Però només ha estat un miratge, ja que els visitants, en 3 minuts han fet dos gols i han posat un clar 1-4 en el marcador que ha fet baixar molt la moral dels molinencs. Tot i això, els nostres ho han intentat, però la sort no els ha acompanyat i per tres vegades els pals han rebutjat la pilota. Mentrestant, l'Esparreguera anava fent gols de contraatac, quan els molinencs jugaven de cinc. En el minut 15, en Guti ha fet una gran jugada personal i ha marcat el 2-6, però els forasters encara han fet dos gols més, deixant el definitiu 2-8 en el marcador. Quan faltaven pocs segons per acabar el partit, després d'una clara falta de l'Arnau, s'ha organitzat una batussa en un racó de la pista, que ha acabat amb l'expulsió del nº7 de l'Esparreguera i de l'Arnau.
Han jugat: Jordi, Agus, Arnau, Xavi, Guti, Marc, Ale, Isaac, Manel i David.
Després dels dos resultats negatius d'aquesta tarda, ja només queda viu a la Copa l'equip Base Femení. Des d'aquest blog li desitgem molta sort.