diumenge, 11 de març del 2012

Les noies del JUVENIL-CADET segueixen trepitjant fort i guanyen 2-7 a Martorell

PARES I MARES FS MARTORELL - 2 CFS MOLINS 99 - 7
Nova victòria del Juvenil Femení a domicili després de gairebé no entrenar durant la setmana i anar a Martorell amb només dos canvis.
El partit va començar molt de cara ja que al minut 2 la Sara va marcar el 0-1 després de combinar amb la Marina. A partir del gol el CFS Molins 99 va desaparèixer de la pista i això ho van aprofitar les locals per posar-se 2-1 al minut 7. El primer gol va ser una mala sacada de la portera que va caure als peus d'una jugadora local i el segon una pèrdua de pilota a la frontal de l'àrea. El marcador en contra no va fer reaccionar a les noies, semblava que els hi costés córrer, no feien tres passades seguides i les locals van tenir alguna oportunitat per anar-se'n al descans amb una renda de gols més àmplia.
A la segona part es va veure el CFS Molins 99 de sempre amb molta intensitat i sense relaxar-se en cap moment. Aquest joc va permetre que al minut 7 de la segona part el resultat marqués un 2-5. Les noies van tenir més oportunitats però només van materialitzar dos gols més per tancar el marcador amb el 2-7 final.
Queden només 5 partits de lliga on el CFS Molins 99 intentarà defensar la segona posició al enfrontar-se amb rivals directes. Ànims noies!!
Han Jugat: Jessica (portera 1a part), Marina, Andrea, Ruth i Sara (5 inicial); Clara Docón i Laura
Han Marcat: Sara (3 gols), Marina (2 gols), Clara Docón i Laura