dissabte, 10 de març del 2012

Cop d'efecte del SÈNIOR "A" que guanya 6-9 a Sant Just i aspira a tot.

Importantíssima victòria (6-9) dels nois d'en Víctor Medina, aquesta tarda a Sant Just, que els fa pujar un esglaó més en la classificació.
Victòria i cop d'efecte a la lliga
Ahir el Sènior A ens va demostrar a tots que amb compromís, lluita, caràcter, orgull i sacrifici es poden fer grans coses en un esport com és el futbol sala.
El rival, uns dels equips més sòlids de la lliga i l'arbitratge els ho van posar dallò més difícil però l'esperit d'aquest equip cada dia ens sorprèn amb noves gestes.
El partit va començar amb clar domini del equip local, liderat pel seu millor jugador "Gabi", on després d' observar com el Sant Just desaprofitava un parell d'ocasions clares els nostres jugadors es van entonar i van començar amb el recital de joc basat en una bona defensa i letalitat al contraatac. Així van arribar els quatre gols del Molins a la primera part, un gol de Paco, un de l'Ivan, i dos de Ruben, un d'ells de penal.
Tot i així en un descuit defensiu el Sant Just va retallar distancies a l'últim minut de la primera part. El resultat era de 1 a 4 i semblava que ens enduriem el partit sense haver de patir.
Des de l'inici de la segona part, el Sant Just va deixar clar que no seria un rival fàcil, i mitjançant un joc molt ofensiu amb pressió a tota la pista, van aconseguir acostar-se al marcador fent el 2 a 4 i el 3 a 4 de forma gairebé consecutiva.
Els fantasmes del partit de Montsant aquest cop però no van apareixer i lluny de deixar-se remuntar els jugadors d'en Medina es van llançar a l'atac i a pressionar el rival que va intentar jugar de cinc des del minut 8 de la segona part.
Fruit de l'allau ofensiu a les dues porteries va arribar l'intercanvi de gols per parts dels dos equips, on el Sant Just jugant de 5 i el Molins corrent al contraatac ens van oferir un espectacle d'allò més emocionant.
Els gols es van produir en el següent ordre; 3 a 5 gol de Paco a passada de Josep en una contra ben trenada, 4 a 5 , 4 a 6 gol de Ruben en una gran jugada personal, 5 a 6, 5 a 7 gol novament de Paco en jugada d'estratègia amb un gran xut a la sortida d'una falta, 5 a 8 gol de Pepo al segon pal a passada d'Àlex, 6 a 8 gol de doble penal, i el definitiu 6 a 9 el feia de nou un inspiradissim Paco que acabaria sent el golejador del partit.
Ara ens espera el Cervelló, segon classificat i equip al qual ens podem apropar si aconseguim guanyar el proper dissabte a una Sínia que esperem que estigui plena fins a la bandera per animar als nostres jugadors, que de ben segur ho donaran tot al camp i ens oferiran un gran espectacle.
Van jugar: Àlex, Paco (4 gols), Jesús, Josep (1 gol), Ivan (1gol), Borja, Ruben (3 gols) , Joan, Isaac , i els porters Rafa i Víctor Sanmartin.
Delegat: Juan Sanmartin
Sancionats: Víctor Medina i el porter Víctor González