diumenge, 18 de març del 2012

L’ALEVÍ “B” perd 2-0 a la pista de l'Esparreguera, en un partit molt lluitat

Els jugadors escalfant abans del partit.



Els nostres defensant una jugada.

CFS Esparreguera - CFS Molins 99 : 2 - 0
Partit intens i molt disputat a la pista del CFS Esparreguera on els alevins B no han pogut superar el rival malgrat haver lluitat tot el partit i no haver llançat la tovallola en cap moment.
La primera part ha començat amb un intercanvi de jugades de tempteig per ambdues bandes. El nostre porter, l’Arnau Gil, en unes quantes aturades molt meritòries ha aconseguit mantenir la porteria ben guardada.
Les marques eren la clau i els nostres han jugat amb força disciplina en tot el partit. Malgrat això, en una jugada desafortunada a la segona part, un xut dels d’Esparreguera ha rebotat al cos d’un dels nostres descol·locant al porter. Era l’1 a zero.
El Molins 99 no s’ha rendit i ha pressionat amb la convicció que dóna saber que es pot guanyar. Però aquesta bona empenta no ha tingut recompensa. En una desmarcada ràpida els davanters blanc i vermells han clavat un punxot que ha entrat per alt, fent molt difícil la tasca del porter.
S’ha buscat la profunditat de la porteria contrària amb passes llargs i pressió a mig camp, però no hi ha hagut prou temps per a la remuntada.
Al final, 2 a 0, però una bona sensació per als partits a venir.
Pel Molins 99 han jugat: Arnau Gil, Àlex Puga, Roger Puga, Àlex Serra, Pau Tresserras, Pau Arcas, Gerard Sanllehí, Ferran Suriol, Àlex López, Enric Terés. Entrenador: Víctor González.

Crònica i fotos de Carles Sanllehí.