dissabte, 31 de març del 2012

El contraatac mata al JUVENIL "A", que perd 4-2 a L'Hospitalet.

Domini aclaparador dels nois del Jorge, però el porter de l'Alheña ho ha aturat tot. Fins a 5 pilotes s'han estavellat als pals de la porteria hospitalenca, però el gol se'ns ha resistit. Tancat al darrera i sortint al contraatac, a l'Alheña li ha sigut suficient per a sumar els tres punts. En canvi, els nostres juvenils s'han vist impotents davant l'encert del porter rival. Al primer minut ja s'ha vist com jugarien els de l'Hospitalet, quan en la primera contra ens han marcat l'1-0. Abans d'arribar el 2-0 (minut 15), en Guti, en David, amb pal inclos, i en Marc han tingut clares oportunitats, però el porter local les ha aturat amb gran encert. Quan faltaven tres minuts per acabar la primera part, aquesta vegada sí que en Marc ha pogut marcar (2-1) d'un potent xut creuat des de la dreta de l'atac. Amb aquest marcador ha acabat la 1a part i deixavem les espases enlaire per la segona. A la represa, en el minut 3, en Guti ha fet un altre pal. L'Alheña sha tornat a avançar en el minut 9 (3-1). A partir d'aquest moment han vingut sis clares oportunitats dels nostres, que no han entrat perquè el porter local no ha volgut. L'Agus i en Marc han tornat a fer dos pals. En el minut 17 hem començat a jugar de cinc i el domini molinenc encara s'ha tornat més intensiu, però en el minut 19, els locals han fet el 4-1. Només ens ha quedat temps perquè en Manel, al segon pal, fes el definitiu 4-2. Hem fet un partit molt intens, on tots hi han posat moltes ganes, però la sort no ens ha afavorit gens. Ara ja no podem fallar cap més partit si volen tenir opcions a l'ascens. El proper partit contra el Pares i Mares de Martorell serà clau per conèixer les nostres aspiracions.
Han jugat: Jordi, Agus, Marc (1 gol), Ale, Xavi, Guti, David, Isaac i Manel (1 gol).
Sancionats: Jorge i Arnau.
Delegat i entrenador: Jaume.