dissabte, 10 de març del 2012

L'INFANTIL "A" perd el liderat a Sant Joan Despí (2-1) contra l'EFS Blanc i Blava.

L’Infantil "A" no ha sabut defensar el liderat a Sant Joan Despí, i ha recollit la tercera derrota en la lliga. Contra un equip que ja els va derrotar a la primera volta a casa, el nostre equip no ha sabut jugar amb prou encert.
La primera part, els nostres han fet una bona pressió, però sols s’ha pogut arribar al descans amb un curt 0-1 a favor.
La segona part ha estat una altra història, i el Molins99 s’ha anat enfonsant de mica en mica, i on s’ha vist un equip molt cansat, tant físicament com mentalment. Sense pressió i sense combinacions, el nostre equip ha encaixat dos gols, que han suposat una derrota contra un equip que no és superior.
Ha semblat passar factura una setmana irregular en els entrenaments, amb mig equip absent. No obstant l’equip s’ha de sobreposar i tornar-se a aixecar. Queden 4 partits i s’ha d’anar al màxim per culminar un bon final de lliga.
Molts ànims a tots!
Han jugat (inicial): Oscar Carrasco (porter), Miquel Navarro, Oscar Quesada, Pau Llopart, Joan Pitarque –equip inicial- Quim Valldaura, Bernat Ferrés, Albert Tubau i Ferran Carrasco
Gols: 0-1 (minut 24) Miqui, de falta directa