diumenge, 4 de març del 2012

L'INFANTIL "A" guanya 8-2 el Daina Isard i és el nou LÍDER del grup

Abans d'executar una falta.

Escalfant abans de jugar.

L’Infantil A del Molins 99 afrontava el partit d’avui després de la seva eliminació a la Copa aquest setmana. Hi havia dubtes de com afectaria a l’equip, però aquests han desaparegut amb pocs minuts.
Amb la pressió a la defensa del rival, i amb bones combinacions, unit a un rival poc mentalitzat, en el minut 8 de la primera part el partit ja havia quedat sentenciat i els nostres ja tenien 4 gols al seu sarró (4-0).
El partit ha continuat en la mateixa tònica durant aquesta primera part, i el descans reflectia un clar 5-0.
A la represa s’ha repetit la mateixa situació de fa uns partits: els nostres surten massa relaxats, i amb dos minuts, dos gols. (5-2).
Un temps mort de l’Alex, ha fet tornar al partit als nostres, i ha tornat la pressió a dalt, les combinacions i el bon moviment dels nostres. Al final un 8-2, molt merescut i que diu ben clar la diferència entre els dos equips.
Després de l’ensopegada del Vallirana, el nostre equip s’ha situat primer de la classificació, amb un partit més jugat. S’ha de seguir en aquesta línia. Venen partits difícils en aquesta fase final del campionat, però si l’equip segueix jugant com ho fa, s’ha de ser optimista.
Han jugat (inicial):
Oscar Carrasco (porter), Quim Valldaura, Bernat Ferrer, Oscar Quesada, Joan Fradera –equip inicial- Miquel Navarro, Pau Llopart, Joan Pitarque, Carles Vazquez i Albert Tubau
Gols: 1-0 (minut 2) Berni, aprofitant un rebot